Binance Adres Doğrulama Yapamıyorum Diyenler İçin Binance Adres Doğrulama Nasıl Yapılır? 2022

Binance, dünyanın en fazla kullanılan kripto para borsaları arasında önde gelir. Bu borsada işlem yapmak isteyen kişiler doğrulama yöntemleri ile kimliklerini doğrulayabilir ve işlem limitlerini artırabilir. Yapılan doğrulama işlemlerinden birisi de adres doğrulama oluyor.

Bunlarla birlikte; Binance adres doğrulama işlemi ile Binance borsası üzerinde yapacağınız işlem limitlerini artırabilirsiniz. Bu doğrulama işlemi sizlerin güvenilir birer kullanıcı olduğunuzu teyit etmek adına yapılır. Genel olarak kolay bir şekilde gerçekleşen bir işlemdir. Ek doğrulamalar kısmında yer alır. Bunun için ilk olarak genel kimlik doğrulaması yapılmalıdır. Standart kimlik doğrulaması tamamlandıktan sonra ise limitlerini artırmak isteyen kişiler adreslerini doğrulamak için gerekli işlemleri yapabilir ve istenen belgeleri sunabilir.

Binance’da Adres Doğrulama Nasıl Yapılır?

Binance üzerinde adresini doğrulamak isteyen kullanıcılar bunu kolay bir şekilde yapabilir. İlk olarak Binance hesabına giriş yapılmalıdır. Hesaba giriş yapıldıktan sonra profile basılarak kimlik kısmı seçilmelidir. Buraya basıldıktan sonra kişisel doğrulama ekranına yönlendirir. Kişisel doğrulama ekranında farklı doğrulama seçenek ve seviyeleri bulunur. Burada ek doğrulamalar kısmında adres belgesi verilerek Binance adres doğrulama işlemi yapılır.

Belirtmek gerekir ki adres doğrulaması yapılmadan önce ilk aşama, kişisel kimlik doğrulamalarının tamamlanması gerekir. Aksi takdirde adres doğrulama kısmından önce diğer aşamaları tamamlamanız istenir. Adres doğrulama kısmında ilk olarak mevcut ikamet adresinizi yazarsınız. Daha sonra ise sizden bu adreste yaşadığınızı gösteren bir belge istenir. İstenen belge veya belgeleri yüklemeniz halinde ortalama 10 günlük bir inceleme süresi içerisinde doğrulama onaylanır.

Adres Doğrulama Öncesinde Neler Doğrulanmalıdır?

Adres doğrulama öncesinde kullanıcıların kimlik doğrulaması yapması gerekir. Bunun için ilk olarak kişisel veriler girilir. Daha sonra girdiğiniz bilgileri kanıtlamak adına bir kimlik belgesi yüklemeniz gerekiyor. Kimlik belgesi yüklendikten sonra ise yüz doğrulaması adına selfie istenir. Selfie yüklendikten sonra yüz doğrulaması aşaması tamamlanır.

Talimatlara uyarak yüz doğrulaması da yapıldıktan sonra Binance tarafından veriler incelenerek doğrulama onaylanır. Bu işlem bitince ek doğrulamalar kısmından Binance adres doğrulama gerçekleştirilir. Adres doğrulama işlemleri kısa sürede yapılır ve sonrasında yetkililer tarafından onaylanması beklenir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Son Dakika! Mansur Yavaş’tan Metaverse Açıklaması” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Comments (0)
Add Comment