Shiba Coin Nedir? Shiba Coin Geleceği 2022

[rtoc_mokuji title=”” title_display=”” heading=”” list_h2_type=”” list_h3_type=”” display=”” frame_design=”” animation=””]

Shiba Coin 2021 yılına bomba hızla girdi ve kısa süre içerisinde yatırımcılarını yüksek kazançlarla mutlu etti. Shiba Coin 18 Aralık 2021 tarihi itibariyle 0.00003214 Türk lirası dolaylarında seyretmekte. Bugüne kadar en fazla 0.000090 civarına kadar yükselmiştir. Bu coin için yatırımcılar hedeflerini çok daha fazla yukarda tutmaktadır. Peki Shiba Coin önümüzdeki süreçte durumu ne olacak? Shiba Coin geleceği hakkında kapsamlı bir grafik analizi ile sizlerleyiz.

SHIBA INU (SHIB COİN) NEDİR?

Shiba Coin namı diğer ismiyle “Doge Killer”. Dogecoin piyasaya sürüldükten sonra piyasaya sürülmüştür. Piyasa değeri şuan yaklaşık 281 milyar türk lirasıdır. Shiba Coin merkezi olmayan bir kripto paradır. Bugün ki yirmi dört saatlik işlem hacmi 18 milyar tl dolaylarındadır.

shiba coin

SHIBA Coin’i Kim Kurdu?

2020 yılının ağustos ayında “Ryoshi” kod adıyla bilinen anonim biri tarafından kurulmuş merkezi olmayan bir kripto paradır.

Dolaşımda Olan Shiba Coin Sayısı Kaç?

Shiba resmi web sitesinde toplam arzın %50’sini kilitleyip yaktıklarını belirtiyorlar. Şuan yaklaşık dolaşımda olan 550 trilyon Shiba Coin mevcuttur.

Shiba Coin Güvenilir mi? 

Shiba Coin güvenilir mi? sorusuyla baş başa kalan bir yatırımcı öncelikle şuan mevcut piyasada hangi coinin iniş çıkışlardan kaynaklı ne kadar güvenilir kaldığına bakması gerekmektedir. Shiba Coin piyasada en çok işlem gören kripto paralardan bir tanesidir. Güven açısından yatırımcılarına herhangi bir problem şuana kadar yaşatmadı. Bu sebepten Shiba Coin güvenilir mi? sorusunun cevabını bu şekilde alabiliriz. Unutmamak gerekir ki birçok proje gelen yoğun yatırımların akabinde düzenli olarak kendini daha da ileriye taşımaktadır. Bu sebepten bir coin için uzun vadeli yatırım yaparken düzenli olarak coin hakkındaki haberleri takip etmeniz gerekecektir. Bununla beraber teknik analiz öğrenir yada bizim gibi teknik analiz yapan birden fazla siteyi takip ederseniz birden çok fikre sahip olacaksınız. Sonuç olarak tabiki biz shiba güvenilir diyebiliriz fakat güvenilir kararını vermek tüm borsalarda değerli yatırımcılarımızın kendi analizleri ve araştırmasıyla karar vereceği bir sonuçtur.

 

Shiba Coin Nereden Alınır?

Shiba Coin birçok kripto borsada listelenmektedir. Bunlardan bazıları:

Binance

Bybit

Huobi Global

Gate.io

Lbank

Uniswap

shiba coin geleceği

Shiba Coin Geleceği – Shiba Inu Grafikli Teknik Analiz

Dört saatlik grafik dilimini incelediğimizde; göreceli güç endeksi şuan sat konumunda seyrini korumakta. MACD ise bu fiyatın kısa vadeli olarak kendini koruyacağını göstermekte. Şuan ki 0.00003188 dolar fiyatından yukarı yönlü bir hedefe çıkacak olursa ki bunun için MACD mavi çizgisi kırmızı çizgiyi yukarı yönlü kesmeli ve RSI yukarı kırmalı. Bu göstergeler tutarlı bir hale gelirse ilk hedefimiz 0.00003800 dolar seviyeleri olacaktır. İkinci hedef ise 0.00004527 hedefini görebilir. Fakat piyasanın ayı piyasasına girmesi halinde bulunduğu fiyattan yaklaşık 0.000025 seviyelerine düşebilir.

shiba coin teknik analiz

Grafiğimize Kasım ayında bu yana bir günlük dilimde baktığımızda ise uzun süreli bütün kripto para birimlerinde olduğu gibi Shiba’da bir durgunluk gözüküyor. Fakat bu durgunluğun önümüzdeki haftalarda yeni oluşacak atmosferle beraber tersine dönmesi durumunda grafiklerde iç açıcı bir tabloyla karşı karşı kalacağımız aşikar. Eğer MACD mavi çizgisi kırmızı çizgiyi yukarı yönlü keserse ve göreceli güç endeksi de yukarıya doğru kırıp 40 üstü seviyelere doğru çıkmaya başlarsa günlük grafiğimizde ilk hedefimiz 0.00004865 dolar seviyelerindedir. İkinci hedef olarak ise 0.00007589 seviyelerine kadar çıkabilir. Ayı piyasasına girmesi durumunda 0.00002614 seviyelerine kadar kırılma yaşanabilir.

shiba coin grafik analiz

Dört saatlik grafiğimiz bir günlük grafiğe göre daha kısa vadeli analiz ürünüdür.

Veriler TradingView üzerinden incelenmiştir.

Referans linklerimiz üzerinden Binance, Bybit, Huobi Global, Gate.io, Lbank borsalarına kaydolarak veya kaydolduktan sonra yatırımlarınız karşılığında borsaların dönemlerine göre çeşitli bonuslar kazanabilirsiniz. 

Referans linklerimize ulaşmak için aşağıda belirtmiş olduğumuz borsaların üzerine tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

Binance

Bybit

Huobi Global

Gate.io

Lbank

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bedava Koin Veren Güvenilir Kripto Para Siteleri – 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Coinkripto borsashibashiba coin geleceği
Comments (0)
Add Comment