Son 24 Saat İçinde Balinalar En Çok Hangi Kripto Paraları Tercih Etti?

İnternette kripto paralarla ilgili en çok aranılanlar arasında muhakkak ki “ Balinalar en çok hangi kripto paraları tercih ediyor ?” sorusu var. Bilindiği üzere balinaların takibini WhaleStats üzerinden yapıyoruz. WhaleStats platformunun sağladığı bilgiler, en büyük 1000 Ethereum (ETH) balinalarına ait. Peki son 24 saat içinde balinalar en çok hangi kripto paraları tercih etti? Bu tarz haberler için Kriptoborsa.com.tr adresini takip etmeye devam ediniz.

Ethereum Balinalarının En Çok İşlem Yaptığı Altcoin

WhaleStats üzerinden eriştiğimiz bilgilere göre Ethereum balinalarının son 24 saatte en çok tercih ettiği altcoin Axie Infinity (AXS) oldu. CoinMarketCap sıralamasında 37. sırada yer alan AXS son 24 saatte %18 değer kazandı. Hacmi ise %77 civarında artış sağlayarak 1.3 milyar dolaylarına geldi. AXS on günlük düşüşünün ardından tekrardan yukarı yönlü bir ivme yakaladı. Peki son 24 Saat İçinde Balinalar En Çok Hangi Kripto Paraları Tercih Etti?

Son 24 Saat İçinde Balinalar En Çok Hangi Kripto Paraları Tercih Etti?

WhaleStats verileri göre, ilk 1000 Ethereum (ETH) balinası son 24 saat içerisinde en çok 1.6 milyar dolar ile FTX Token tercihinde bulunmuşlar. İşte sırasıyla en çok tercih edilen kripto paralar:

  • FTX Token (1.6 milyar dolar)
  • Shiba Inu (1.281 milyar dolar)
  • USDC (1 milyar dolar)
  • USDT (647 milyon dolar)
  • OKB (427 milyon dolar)
  • BEST (413 milyon dolar)
  • MANA (321 milyon dolar)
  • CRO (303 milyon dolar)
  • MATIC (222 milyon dolar)
  • BTR (220 milyon dolar)
son 24 saatte ethereum balinalarının işlem yaptığı altcoinler

Ethereum Balinalarının 24 saat içerisinde en çok yapmış oldukları ilk 10 işlem tutarı 6 milyar doların üzerinde.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Lbank Token (LBANK) Nedir? Lbank Token (LBANK) Güvenilir mi? 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

eth balinasıethereummanamatic
Comments (0)
Add Comment