Ünlü SHIB balinası elinde bu altcoinleri tutuyor!

Kripto para piyasası çalkantılı bir haldeyken kar üstüne kar eden ünlü SHIB balinası elinde bu altcoinleri tutuyor. Balinanın geçtiğimiz günlerde 5.8 milyar olan cüzdan değeri bugün itibariyle 6.1 milyar doların üzerinde. Buda yaklaşık yüzde civarında bir değer artışı sağladığını gösteriyor. Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Ünlü SHIB balinası elinde bu altcoinleri tutuyor!

Ethereum 1000 balinası takibi yapan WhaleStats üzerinden aldığımız verilere göre, kripto para piyasasının en büyük cüzdanlarından biri olan Lİght 6.1 milyar dolar cüzdan değerine sahip. 2 günde yaklaşık yüzde 16’nın üzerinde kar ettiren RON coin SHIB balinası Light’ın cüzdanının 1.5 milyar dolarlık kısmını kaplıyor.

Meşhur SHIB balinası Light dünde 761 Ethereum (ETH) satın almıştı.

Yatırımlarının birçoğu Metaverse projesi!

Light isimli balinanın 1.5 milyar RON coin yatırımının ardından 1.1 milyar ile Shiba Inu takip ediyor. Kriptoborsa.com.tr olarak daha önceki incelemelerimizde dikkatleri bu kadar çekmeyen bir durumun farkına vardık. Light ciddi bir meblağ yatırımını Metaverse projelerine dağıtmış durumda.

ETH balinasının yatırım yaptığı bazı metaverse projeleri:

Youtube Metaverse (595 milyon dolar)

SuperBowl Metaverse (400 milyon dolar)

Google Metaverse (391 milyon dolar)

WALMART Metaverse (118 milyon dolar)

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Ethereum (ETH) Balinaları Rahat Durmadı: Binlerce Ethereum Dolaşımda!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

eth balinasıethereum balinametaverseshibshiba balina
Comments (0)
Add Comment