Şu Anda Hangi Coin Alınmalı? En Değerli Kripto Paralar Nelerdir?

Kripto para borsasında işlem yapan yatırımcıların en çok merak ettiği konulardan birisi de, Şu anda hangi coin alınmalı? En değerli kripto paralar nelerdir?  olmaktadır. 2021 yılı itibari ile kripto para birimlerinde hem yükselişler, hem de düşmeler yaşanmakta ve buna rağmen değerli olan dijital para birimleri ile her zaman büyük kazançlar elde edilebilmektedir.

En Değerli Kripto Para Birimleri Hangileridir?

Kripto para dünyası genel olarak ani düşüşler ya da yükselişler yaşayan bir platform olup, bu nedenle yatırımcılar belli başlı kripto para birimlerine yönelerek, bu dalgalanmalardan daha az etkilenmenin yollarını aramaktadır. Bu bağlamda en çok işlem gören kripto para birimleri ise şu şekilde sıralamaktadır;

  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Dash
  • Ethereum
  • TRON
  • Algorand
  • IOTA
Şu Anda Hangi Coin Alınmalı

Bitcoin

Dünya genelinde kripto para borsalarında en çok işlem hacmine sahip olan Bitcoin, günümüzde ve geleceğe dönük olarak en çok yatırım yapılan kripto para birimi olmaktadır. Kısa adı BTC olan Bitcoin ilk olarak 2008 yılında kripto para borsasına girmiştir. Satoshi Makamoto tarafından oluşturulan Bitcoin, çıktığı ilk günden bu yana en çok alınan dijital para özelliğini de taşımaktadır.

Litecoin

Litecoin özellikle hızlı transfer edilebilmesi ve güvenli olması nedeniyle, kripto para yatırımcıları tarafından alınmaktadır. Aynı zamanda son yıllarda en iyi gelir elde edilebilen sanal paralar arasında en üst sıralarda Litecoin yer almaktadır. Bu nedenle pek çok sanal para yatırımcısı Litecoin’e yatırım yapmayı tercih etmektedir.

Dash

Dash kripto para birimi günümüzde en çok işlem gören dijital para birimlerindendir. Dünya genelinde kripto para alım satım işlemlerinde, pek çok yatırımcı tarafından Dash tercih edilmektedir. Blockcahin zinciri alt yapısında her an Dash satın almak mümkün olmaktadır.

Şu Anda Hangi Coin Alınmalı

Ethereum

İlk olarak Vitalik Buterin tarafından kripto para borsasına dahil edilen Ethereum, Bitcoin’den sonra en büyük işlem hacmine sahip olan kripto para birimlerindendir.  Ethereum kısa adı ile ETH, güvenli olan altyapısı ve sahip olduğu akıllı sözleşme özelliği ile en güvenilir olan dijital para birimlerindendir. Kendi şifreleme özelliği bulunan Ethereum ile her zaman bütün alım satım işlemleri hızlı bir şekilde yapılabilmektedir.

TRON

TRON yani diğer adı ile TRX Coin, kripto para borsasında yatırımcıların en çok tercih ettiği, kripto para birimlerindendir. Geleceğe dönük en iyi yatırım olarak TRC Coin uzmanlar tarafından özellikle tavsiye edilmektedir.

Algorand

Adı en az bilinen ama en kıymetli olan coinlerden birisi de, Algorand olmaktadır. Özellikle tecrübeli olan kripto para yatırımcıları tarafından Algorand en çok alınan sanal paralardan birisidir. Algorand sahip olduğu akıllı sözleşme özelliği ile Ethereum gibi çalışmakta olup, bu nedenle güven içerisinde her türlü kripto para alım ve satım işlemleri Algorand ile yapılabilmektedir.

IOTA

IOTA özellikle son yıllarda kripto para uzmanları tarafından tavsiye edilen en önemli coinlerden birisidir. IOTA dağıtılmış defter ve açık kaynak olarak işlem görmektedir. Bu nedenle IOTA ile olan bütün işlemler güvenle ve hızlı bir şekilde gerçekleşebilmektedir.

Makalemizi okuğunuz için teşekkür ederiz. Makalemizi beğendiyseniz ayrıca “Gate Borsasındaki Tokenleri Takip Ederek Para Kazanmak” adlı makalemizi inceleyebililirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez. Var olan sorun, öneri ve görüşleriniz için iletişim adreslerimizden bizlerle iletişim sağlayabilirsiniz. 

Comments (0)
Add Comment