Gate Borsasındaki Tokenleri Takip Ederek Para Kazanmak 2022

Gate borsası genellikle orta ölçekli ve orta hacimli tokenlerin yer aldığı bir borsadır. Bir token pancakeswap gibi likidite borsalarından sonra orta ölçekli borsada yer alacağı zaman genellikle Gate borsasında yer alır. Bu borsayı takip edenler ilk kez bir token yer aldığında yatırım yaptıklarında para kazanma ihtimalleri yükselmektedir. Çünkü bu borsada yer aldıktan kısa bir süre sonra orada tokenlerin değeri artmaktadır. Gate borsasındaki tokenleri takip ederek para kazanmak isteyenler için olayı biraz daha detaylandıralım.

En İyi Kripto Para Hangisi

Gate Borsasında Yeni Çıkan Tokenleri Nasıl Takip Ederim ?

Gate borsasında yeni çıkan tokenleri takip etmenin birden fazla yolu vardır. Bunlardan biri token listeleme sitelerini takip etmek ve burada Gate.io borsa listesini gözetlemektir. Burada Gate borsasının listesini takip ederseniz yeni çıkan tokenleri buradan takip edebilirsiniz. İkinci bir yolu ise sosyal medya mecralarıdır. Sosyal medya mecraları yeni yer alacakları borsaları twitter’da hashtagler aracılığı ile duyurmaktadır. Sizde Gate hashtagini takip ederek bir token bu borsada yer alacak mı öğrenebilirsiniz. Ayrıca Google ve Yandex gibi arama motorlarında arama yaparak Gate borsasında yer alacak tokenleri takip edebilirsiniz. Google yol haritasında Gate.io yazan tokenleri takip ederek bu tokenlere yatırım yapabilir ve bu tokenleri satın alabilirsiniz. Ayrıca Gate borsası resmi internet sitesi de yeni çıkacak tokenleri buradan listelemektedir.

Gate Borsasında Yer alan Token Satın Almaya Değer mi Nasıl Anlarım ?

Gate borsasında yer alan tokenlerin satın almaya değer mi değil mi anlamak klasik metotları incelemekte fayda vardır. Özellikle tokenin tüm sosyal medya hesapları mevcut mu ? Linkedin, İnstagram, ve Twitter gibi sosyal medya alanlarında aktif olarak yapacakları işlemleri yatırımcılara duyuruyorlar mı çok önemlidir. Whitepaperları gerçekçi ve düzgün bir yol haritası içeriyor mu çok önemlidir. Gelecek arz planlamaları yine mantıklı planlar mı çok önemlidir. Tokenomics adı verilen tokenin arz ve yakma planları gerçekten tokeni ileriye taşıyacak makul planlar mı çok önemlidir. Yine token gelecekte aplikasyon veya herhangi bir tokeni geliştirecek proje içerisinde yer alıyor mu çok önemlidir. Bir tokeni incelerken bu standartlar üzerinden alım yapılması ileride pişman olmamanız için önemlidir.

Gate Borsa’sına üye olup incelemeye başlamak için buraya tıklayınız. 

Ayrıca “En Güvenilir Kripto Para Birimleri” makalemizi de inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

gatetoken
Comments (0)
Add Comment