Tether (USDT) Nedir, Nasıl Alınır, Nasıl Gönderilir?

Tether (USDT) nedir? Tether, likidite sunar ve piyasa dalgalanmalarına karşı koruma sağlar. Bu görevi yerine getirmek için Stablecoin sisteminden yararlanır.

Tether değeri ABD dolarına sabitlenmiştir. Tether, kripto para birimi dalgalanmasından korunur. Tüm USDT jetonları, Tether tarafından desteklenir. Tether bugün milyarlarca dolar yatırım almayı başarmıştır. Stablecoinlerin fiyatları sabit kalır. Tether, ilk stabilcoinlerden bir tanesidir.

Tether Nasıl Alınır?

Tether nasıl alınır? Tether kripto para borsalarından kolayca alınabilir. Tether, rezerv yoluyla teminatlandırma ilkesine dayanır. Her Tether biriminin USD cinsinden değeri bulunur. Kripto para borsalarında hesabınızı oluşturarak Tether alımı gerçekleştirebilirsiniz. Tether’lerin depolanmasını ve transferini sağlayan Tether internet adresi bulunur. Banka hesabınızdan ya da kredi kartı üzerinden Tether alımı kolayca tamamlanır.

Tether Cüzdanı Ne İşe Yarar?

Tether nasıl gönderilir? Tether cüzdanı üzerinden gönderim işlemleri tammalnır. İşlem yaptığınız şirketin sizin için sunduğu hizmetlerden bir tanesi de cüzdan seçeneğidir. Tether cüzdanı güvenilir bir yöntemdir. Her cüzdan, yatırımcıların madeni paralarını Blockchain’de bulmalarına yardımcı olur.

Özel Anahtar

Paralarınıza erişmenizi sağlar. Anahtara erişimi olanlar Tether’i kolayca harcayabilir.

Genel Adres

Kullanıcıların para göndermesine yardımcı olur. USDT token durumunu bilmeniz gerekir.

Mobil Cüzdanlar

Kripto paraya gün içerisinde birkaç kez erişmeniz gerekiyorsa akıllı telefonlarınızdan yararlanabilirsiniz. Telefonunuzu kaybetmek paranızın güvenliğini etkileyebilir.

Web Cüzdanlar

Bu cüzdan sistemleri web tarayıcıdan erişilebilir. Kullanışlı olmasıyla öne çıkar. Ancak yükse güvenlik desteği sunamaz.

Donanım Cüzdanları

Bu cüzdanlar kripto paranızı saklamak için özel olarak tasarlanmıştır. Son derece güvenlidir. Bu cüzdanı günlük işlemlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Tether’in Faydaları Nelerdir?

Tehter, dolara sabitlenmesi nedeniyle istikrarlıdır. Bu değer sistemi kripto para birimi dalgalanmalarına karşı korur. İstikrarlı olması Tehter’in çevrimiçi ödemeler yapmasına da katkıda bulunur. USDT, ticaret platformlarında ABD doları cinsinden fiyatlara sahip olmanızı sağlar. Tehter en bilinen stabilcoinlerden biridir. Günümüzde yatırımcılar Tether alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Uzmanlar istikrarlı yapısı nedeniyle Tehter’in önerilen kripto paralardan biri olduğunu açıklıyor. Tether satın almak için kripto borsa al-sat yapılabilen Binance resmi internet sitesini ziyaret etmek için buraya tıklayın.

Ayrıca “Huobi Borsası Güvenilir mi?” makalemizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

altcoinlerbinancekripto para
Comments (0)
Add Comment