Token Coin Fiyat

Token coin fiyat, Bitcoin’in piyasaya sürülmesi ardından birçok altcoin de çıkmıştır. Bunlardan bir tanesi olan Token Coin  Telegram (TON) olarak geçmektedir. Telegram ICO iki ayrı dönemde düzenlenmiş olup, 1.7 milyar gibi büyük bir yatırım toplamış, böylece büyük bir ses getirmiştir.

Ön satışlarda 850 milyon Amerikan Doları toplanmış olup, sadece 81 kişi katılmıştır. Günümüzde birçok piyasada yer alan Token Coin Türk piyasalarında 0.1246 Türk Lirası değere sahiptir. Ancak piyasa üzerindeki değeri 5,582,912 TL’dir.

Son 24 saatte ulaştığı hacim 183,518 Türk Lirası olup 44,827,684.80 TON dolaşan arz vardır. Eğer bunun üzerine yatırım yapmak istiyorsanız, öncesinde bir inceleme yaparak emin olmanız gerekir.

Token Coin Fiyat

Token Coin Nedir?

Bilindiği üzere şifrelenmiş bir mesajlaşma aplikasyonu olan Telegram’ın Blockchain sistemi olan TON, esnek ve ölçeklendirilebilir bir yapıya sahiptir. Açılımı Telegram Open Network şeklinde olup ana chain ve eşlik eden 292 tane Blockchain’den meydana gelmektedir. Gelişmiş özellikleri olan Token Coin için bir saniye milyarlarca işlem yapabileceği söylenmektir.

Token Coin Nasıl Çalışır?

Token Coin genel hatlarıyla incelendiğinde gelişmiş özellikleri olduğu görülmektedir. Bunlar ana hatlarıyla birlikte şu şekildedir;

  1. Sonsuz sharding paradigması: TON veritabanının yatay bölünmesi olarak bilinen Sharding desteği sunmaktadır. Böylece ölçeklendirme mekanizmasının güçlendirilmesi amaçlanmaktadır. Bekleyen değişiklikleri zaman kaybetmeden uygulamak amacıyla, otomatik biçimde ayırarak birleştirmektedir. Dolayısıyla yeni blok üretim hızı daha fazla olmaktadır. Uzun işlem kuyrukları da yer almamaktadır.
  2. Hızlı yönlendirme: Token Coin arasında yer alan işlemlerin boyutuna bakmaksızın akıllıca yönlendirme mekanizması kullanmakta, böylece daah hızlı işlenmesini sağlamaktadır. Gereken zaman logoritmik şekilde tespit edilmektedir. Böylece milyonlara varsa bile veri alışverişi hızlı bir şekilde tamamlanabilmektedir.
  3. Proof-of-Stake: Token Coin tarafından kullanılan bu uygulamada, node rastgele pay almaktadır. Hız ve verimi daha fazla arttırmaktadır.
Token Coin Fiyat
  1. İki boyutlu dağıtık defter: Bu uygulamalar Token Coin içinde geçerli blokların hatalı olması durumunda üzerlerine konumlandırılmaktadır. Böylece çatallanmaların da önüne geçilmektedir. Ayrıca kaynağı belirlenemeyen hatalar sebebiyle devre dışı kalma yaşanmamaktadır.
  2. TON Proxy: TON, kullandığı Proxy katmanı sayesinde IP adreslerini ve kimliklrei gizlemektedir.
  3. TON DNS: DNS akıllı sözleşmelerin, hizmetlerin, ağ node’larının ve hesapların isimlerini belirleyen hizmet şeklinde tanımlanmaktadır. Bu sayede merkezi olmayan hizmetlere ulaşmak daha kolay olmaktadır.
  4. Ton Ödeme: Token Coin kullanıcıların kendi aralarında mikro ödemeler dahil farklı ödemeler yapmalarına izin vermektedir.

Bu ve diğer özellikleri sayesinde TON Token gelişmiş bir yapıya sahiptir.

Token Coin Nasıl Alınır?

Token nasıl alınır oldukça kolaydır. Bunun için internette bulunan borsaları değerlendirmeniz yeterlidir. Ancak borsalar üzerine kayıt işlemi yapılmakta olup öncesinde dikkatli bir şekilde incelemeniz gerekir. Böylece daha sonuçlar alınabilir.

Bir borsaya halihazırda üyeyseniz, giriş yaparak Token Coin almanız yeterlidir.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Comments (0)
Add Comment