Yeni Çıkacak Olan Coinler

Kripto para yatırımcılarının en çok merak ettiği konulardan birisi de, yeni çıkacak olan coinler olmaktadır. Kripto para borsalarında her zaman için yeni çıkacak olan coinler merak konusu olmakta ve daha çıkmadan önce özellikle tecrübe sahibi olan yatırımcılar tarafından bu durum değerlendirilmektedir.

Bu nedenle yeni çıkacak olan coinler konusu, kripto para borsasının en önemli unsurlarından birisi olmaktadır. Yeni çıkacak olan coinler avantajlı olarak görülse de, tecrübe sahibi olmayan kripto para yatırımcıları için tehlikeli de olabilmektedir. Bu nedenle yeni çıkan coinler ile işlem yapmadan önce çok iyi bir piyasa değerlendirmesi yapmak, her zaman için büyük önem taşımaktadır.

Yeni Çıkacak Coinler 2021

Kripto para dünyasında yeni çıkacak coinler 2021 yılı itibari ile de yatırımcılar tarafından merakla beklenen konulardan birisidir. bu bağlamda kripto para borsasına dahil olması beklenen yeni coinler şu şekilde sıralanmaktadır;

Yeni Çıkacak Olan Coinler
  • Tenup – TUP
  • Paribus – PBX
  • Open Swap – OSWAP
  • Multigame – MULTI
  • Acala Token – ACA

Tenup – TUP

Kripto para borsasına girmesi beklenen ve yeni çıkacak olan coinlerin en başında Tenup gelmektedir. Kısa adı ile TUP, yani Tenup özellikle küresel banka sahibi olmayan kişiler ya da mülteciler gibi benzeri kişilerin yatırım yapmalarını sağlamak amacı ile kurulması düşünülmüştür. Tenup kişilere topluluk desteği vermekte, girişim finansmanı yapmasını sağlamakta ve çok dilli cüzdan kullanılabilmektedir. Tenup’ın bir diğer özelliği ise hedefe dayalı olarak sürekli bir iyileştirme programı sunması olmaktadır.

Paribus – PBX

Paribus, Cardano teknolojisini kullanarak ortaya çıkacak olan yeni bir coin olup, aynı zamanda Defi teknolojisinden de yararlanarak hizmet verecektir. Paribus kısa adı ile PBX’in kuruluş amacı ise aynı zamanda borçlandırma ya da borç verme platformu olarak da çalışmasıdır. Bunun yanı sıra Paribus, NFT sahiplerini güçlendirmeyi hedefleyen bir proje olarak da önem taşımaktadır.

Open Swap – OSWAP

Kripto para borsasına yeni dâhil olacak olan Open Swap, yani kısa adı ile OSWAP en iyi zincir içi fiyatlandırma alım ve satım imkânı sunmak için oluşturulan bir proje olmaktadır. Dex toplayıcı mantığını kullanan Open Swap, çeşitli kaynaklardan sağlanan likiditelerle çok uygun fiyatlarla ve minimum düzeyde olmak şartı ile imkânlar sunmaktadır.

Yeni Çıkacak Olan Coinler

Multigame – MULTI

Multigame kısa adı ile MULTI, Binance Smart Chain üzerinde kurulmuş olup, aynı zamanda çoklu NFT platformu olarak işlem yapacak olan bir coindir. Multigame ile NFT pazarında NFT’ler kolaylıkla satın alınabilmekte ve satılabilmektedir. Otomatik bir dağıtım mekanizmasına sahip olan Multigame ile istenilen her türlü işlem güven içerisinde yapılabilmektedir.

 

Acala Token – ACA

Defi merkezli olan Acala Token, çok düşük işlem ücretlerine sahip olup, bu sayede birikim yapılmasını kolaylaştıran bir coin olmaktadır. Aynı zamanda Acala Token, kripto para borsasında takas yapılmasına ve daha çok gelir elde edilmesini amaçlamaktadır.

 

 

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

Comments (0)
Add Comment