Tokeni Coin Tanıtım Sitelerine Gönderme

Bir tokeni sosyal medyadan, Bitcointalk’tan tanıtmanın yanında coin tanıtım sitelerinden de tanıtma yapmanın o token için büyük faydası olacaktır. Hatta o coin tanıtım sitelerinde sosyal medyadan daha fazla kişiye ulaşmanız mümkündür. Çünkü o sitelere sadece bu iş için giren yani yeni airdropları merak ettiği için veya yeni ICO’ları merak ettiği için giren binlerce insan vardır. Sizlere bu başlığımızda hangi tanıtım sitelerine coinimizi göndermeliyiz ve bu sitelere form ile gönderirken nasıl doldurmalıyız detaylıca anlatalım. Tokeni coin tanıtım sitelerine gönderme ile ilgili anlatımlarımızda coingecko.com coincodex.com ve coinmarketcap.com örnekleriyle açıklama yapacağız. Siz dilerseniz diğer sitelere de coininizin tanıtımı için gönderim yapabilirsiniz. Ama başlıca büyük siteler bu sitelerdir ve coininize büyük fayda sağlayacaktır.

Tokeni Coin Tanıtım Sitelerine Gönderme

Congecko tanıtım talebi formunda doldurmanız gereken şeyler şunlardır;

E-posta: E posta adresi olarak coininiz için aldığınız domain uzantısının e postasını kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Request Option: Tokeninizi gönderim amacını sormaktadır.  New coin token listing seçeneğini seçebilirsiniz.

Is it a Coin or Token?: Sizlere burada coin mi yoksa token mi diyor. Yukarıda coin token farkını yazmıştık. Eğer ERC20 veya BEP20 ile çıkardığınız bir token ise token seçeneğini işaretlemelisiniz.

Token Name: Tokeninizin adını tam ve eksiksiz olarak giriniz.

Exchanges where Token is Listed: Tokeninizin listelendiği borsaları soruyor. Eğer borsa da yer alıyorsa borsanın içerisinde değişimin bulunduğu linki verin. Pankekswapta değişimi varsa veya ERC20 ise uniswapta değişimi varsa oraların linkini verebilirsiniz. Sizlere bu borsalarda nasıl değişim yapılır anlatacağız. (Kitabımızın ilerleyen kısımlarında)

Token Symbol: Tokeninizin kısaltmasını yazın.

Blockchain Platform: Tokeninizin blockchain platformunu yazın. Eğer Erc20 ağında ise Erc20 BEP20 ise Binance ağında yazabilirsiniz.

Country of Origin: Tokeniniz hangi ülke çıkışlı işaretleyin. Türkiye yapımı ise Türkiye’yi işaretleyebilirsiniz.

Description: Projenizin 2-3 cümlelik kısa tanımını yazın. İngilizce olarak whitepaper’ınızın önemli kısımlarını doğru ve akıcı bir dille özetleyerek yazabilirsiniz. Örneğin Webmastercoin için

“Webmasterlar arasındaki ticari faaliyetlerde kripto para görevi üstlenmek amacıyla üretilen bir token. Tokenin amacı hosting, domain ve diğer tüm webmasterları ilgilendiren digital veya diğer materyallerin satışında değişim parası rolü üstlenmek için üretilmiştir.” tarzında yazabilirsiniz.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için 2022 Bedava Bonus Veren Kripto Borsalar haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Coincoin tanıtımtokentoken tanıtım
Comments (0)
Add Comment