Pancakeswap Sinyal Botlarıyla Para Kazanmak – 2022 – 2023

Pancakeswap Likiditelerinde İlk Satıştan Para Kazanmak 2022 – 2023

 

Pancakeswap BEP20 tokenlerin Binance Smart Chain ağında yayınlandıktan sonra ilk olarak likidite edildiği borsa mecralarından biridir. İlk likidite edilme işleminde tokenler belirli bir fiyattan satılmaktadır. Bir süre sonra o tokene talep gelirse tokenin değeri de doğal olarak yükselmektedir. İnsanlar da kar elde etmek için yeni çıkan tokenleri çıkar çıkmaz satın almak istemektedir. Fakat tokeni hemen satın almak bazen insan hızından dolayı zor olabilmektedir. Siz tokeni saniyeler içerisinde hemen satın almak isterken saniyeler içerisinde o token satın alınabilmektedir. Siz ise ilk manuel alım yaptığınız için satışa yetişmeniz mümkün olmayabilmektedir. Bu hıza yetişebilmek için otomatik yazılımlar piyasaya sürülmüştür. Bu sinyal botları sayesinde tokenler piyasaya sürülür sürülmek satın almanız mümkündür. Hem de bu satın alma eylemi otomatik olarak  yapılmaktadır. Sizlere Pancakeswap Sinyal Botlarıyla Para Kazanmak 2022 – 2023 sistemini anlatalım.

pancakeswap borsa sinyal botları

Pancakeswap Sinyal Botları Nasıl Çalışır ? 2022 – 2023

 

Pancakeswap sinyal botları makalemizin başında bahsettiğimiz gibi siz bir tokeni likidite işlemi yapar yapmaz satın almadan önce otomatikman satın almaktadır. Bu satın alma eyleminden önce sizin tokenin kontratını bota bildirmeniz yani eklemeniz gerekmektedir. Her tokenin BSC ağında bir token adresi yani kontratı bulunmaktadır. Bu kontratları token likidite edilmeden önce bota bildirmelisiniz. Bota bunu bildirdiğinizde bot pancakeswap’ın likidite işlemleri bulunan ağını takip eder. Bu takipte eğer likidite işlemini yapıldığını algılarsa anında ilk satışta o tokeni satın alır. Bu tokeni satın alma eyleminde sonra ilk satış fiyatıyla bu token sizin elinizde olacaktır. Bazı sinyal botlarında ise token ani düşüş yaşadığında satış özelliği bulunmaktadır. Örneğin token %20 oranında veya daha az düşüş yaşadığında bot otomatiktan tokeni likidite havuzunda satmaktadır. Böylece taha fazla kayıp engellenmek istenmektedir.

Pancakeswap Sinyal Botlarını Nereden Temin Edebilirim ? 2022-2023

 

Pancakeswap sinyal botları yazılımcılar tarafından geliştirildiği için github gibi sitelerden bu botları bulabileceğiniz gibi kendinizde bu botları yazdırabilirsiniz. Ayrıca coin forumlarında bu botlar yer almaktadır. Bu mecralardan bu sinyal botlarını satın alabilirsiniz. Ayrıca bu botları nasıl kullanacağınızı geliştiriciye sorabilir ve sizlere daha önce token yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler makalemizi de inceleyerek yatırıma değer tokenlerin ilk satışların bu botları kullanabilirsiniz.

Makalemizi okuğunuz için teşekkür ederiz. Makalemizi beğendiyseniz ayrıca “2021 Yılının Güvenilir Yerli Coin Borsaları” adlı makalemizi inceleyebililirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

pancakeswapsinyal bottoken
Comments (1)
Add Comment
  • zortilo nrel

    Heya i am for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.