WIN, AXS, FLOKI Haftalık Coin Fiyat Analizi 11.12.2021

WIN COIN

WIN koin geçtiğimiz kasım ayında Kripto Borsa’da yaşanan ciddi düşüşten nasibini almıştı. Kasım ayında 0,0010854 dolar seviyelerini gören Win coin bu sert düşüşün ardından 0,00047 dolar seviyelerine kadar geriledi. 11 Aralık tarihinde grafikte MACD göstergesine baktığımızda mavi çizgi kırmızı çizgiyi yukarı yönlü kesmeye başlayacak gibi gözüküyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) baktığımızdaysa yine yukarı yönlü seyretmeye başlıyor. Göstergelere incelediğimizde bize al sinyali verdiğini söyleyebiliriz. Fakat yine de beklemekte fayda olacağını belirtmekte fayda var. Ama MACD’de ki mavi çizgi kırmızı çizgiyi keserse ve RSI 50 civarını görürse bize güçlü al sinyali vermektedir. Grafikte göründüğü üzere destek ve direnç bölgeleri oluşmuş. Grafiktede inceleyebileceğiniz üzere eğer 4 saatlik mum üzerinden bu söylediklerimiz gerçekleşirse ilk hedefimiz 0,00056 dolar ardından ikinci hedefimiz 0,00068 dolar olacaktır.  Eğer desteği aşağı yönlü kırması halinde 0,003400 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir.

win koin analiz

 

AXIE INFINITY (AXS COIN)

AXS koini incelediğimizde kendiside geçtiğimizden aydan bu yana dibe doğru koinlerimiz arasında. Geçtiğimiz ay 164 dolar civarını gören AXS koin bugün 11 Aralık itibariyle 100 dolar dolaylarında. Fakat 4 saatlik grafikte incelediğimiz zaman MACD mavi çizgisi kırmızı çizgiyi yukarı yönlü çizmekte olup RSI göstergeleri yukarı yönlü 41 civarında. Bu şekliyle kişinin şahsi kararına bağlı olmakla beraber al vermekte olup eğer mavi çizgi kırmızı çizgiyi keser ve göreceli güç endeksi yeterli seviyelerine ulaşırsa güçlü al verecektir. AXS koin için ilk hedefimiz 125 dolar, ikinci hedefimiz ise 155 dolar dolaylarındadır. Fakat kripto sektöründe bir spekülasyona denk gelir ve aşağı yönlü kırıp desteği de kırarsa 75 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir.

axs coin analiz

FLOKI COIN 

Kripto borsa dünyasına eylül ayında hızlı bir giriş yapan Floki koin aldığı aldığı destekle 0,000075 dolar seviyelerinden bir bucuk aydı 0,0003184 seviyelerine çıktı. En tepe noktası 0,00040 dolar dolaylarındayken kasım ayında tüm koinlerin çakılması gibi Floki koinde çakıldı. Şuan Floki 0,00010 dolar seviyelerine gerilemiş durumda. 11 Aralık itibariyle MACD göstergelerini incelediğimizde pozitif yönlü almaya yönelik bir seyir mevcut. Göreceli Güc Endeksi’ne (RSI) baktığımızda yukarı yönlü çizgi kırmış ve şuan 43 seviyelerinde. Floki koin için ilk hedefimiz 0,00019 dolar seviyesi ve ardından ikinci hedef olaraksa 0,00030 dolar seviyeleridir.

floki koin analiz

Grafiklerin tamamı TradingView üzerinden incelenmiştir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Lbank Token (LBANK) Nedir? Lbank Token (LBANK) Güvenilir mi? 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

axsCoinflokikoinwin
Comments (0)
Add Comment