2021 Yılının Güvenilir Yerli Coin Borsaları

Yerli kripto paraları konusunda genel olarak 40 adet yerli borsa bulunmaktadır. İki büyük yerli coin borsaları arasında bulunan Binance TR ve Paribu üzerinde günlük işlem hacimleri milyar dolarlara karşı çıkmaktadır. En fazla kullanılan yerli coin borsalarından bazıları Türkiye’de meydana gelmemiştir fakat Global borsalardır ve Türkiye üzerinde ofisleri bulunmaktadır. En popüler borsalardan bazıları,

  • Binance TR
  • Paribu
  • Huobi Global
  • BTC Turk
  • Bitci

Yerli kripto para borsaları genellikle siber güvenlik sistemi, müşterilere yönelik hizmeti gibi denetlenmeden tamamen güvenilir değildir. Fakat hatrı sayılır bir kullanıcı sayısı bulunur ve genel olarak hepsi güvenilir kripto para siteleri arasında bulunmaktadır.

Yerli Coin Borsaları

Binance TR

Binance sadece Türkiye sınırlarında değil bütün dünyanın en güvenilir ve en büyük borsaları arasındadır.  Binance Türkiye üzerindeki kullanıcı sayısını arttırdıktan sonra Binance TR açtı ve Türkiye kripto para borsaları sıralaması konusunda üst sıralarda yerini aldı. Binance TR üzerinde üye olmak için öncelikle Global hesabını açmanız gerekiyor sonrasında ise Binance TR’yi aktif ederek ister EFT ister havale ile para yatırabileceksiniz.

Paribu

2017 senesinde meydana gelen Paribu sloganı ile birlikte TV reklamlarında da bulunuyor. Üstelik taraftar tokenleri ile ilgilenen kişiler için Paribu oldukça iyi bir en iyi Türk Bitcoin borsası arasında bulunmaktadır. Toplamda 3,5 milyon üyesi var ve kriptolarınızı güvenle alarak satabilirsiniz. Paribu Coinmarketcap verilerine göre dünyanın en büyük hacimli 16.bitcoin sitesi olmaktadır. Kolay bir arayüzü bulunuyor ve mobil uygulamasını indirerek takip edebiliyorsunuz.

Huobi Global

Huobi, çok uzun yıllardan beri var olan bir kripto para borsası olmaktadır. Üstelik Huobi Tokeni de borsa üzerinde bulunmaktadır. Birçok ülkede faaliyet gösteren Huobi yerli olmasa da Türkiye’de büyük bir kullanım kitlesi vardır. Aynı zamanda en büyük kripto para borsaları arasında zamanında Çin ülkesinde adını duyurmuştur. Son zamanlarda Türkiye’de büyük bir kullanıcı kitlesi vardır ve Huobi Türkiye sitesi üzerinden Türkçe arayüzü ile beraber rahatlıkla işlem yapabilirsiniz.

Yerli Coin Borsaları

BTC Turk

BTC Turk, kripto para yatırımcılarının güvendiği bir diğer borsa olmaktadır. Üstelik BTC Turk ilk TL ile işlem yapabilen kripto para borsası olmaktadır. Türk tarafından kurulan BTC Turk kullanımı kolaydır ve EFT havale gibi imkanlar bulunmaktadır. Yaklaşık olarak 1 milyon üyesi vardır ve BTC Turk Pro versiyonu ile beraber grafiklere bakabilir ve Trade yapabilirsiniz.

Bitci

Bitci taraftar tokenleri konusunda oldukça gelişmiştir ve güvenilir kripto para borsaları arasında bulunmaktadır. Türk Bitcoin borsaları arasında bulunan Bitci üzerinden rahatlıkla Bitcoin ve diğer alt coinleri rahatlıkla satın alabileceksiniz. Bitci mobil uygulamasını indirebilir ve rahatlıkla Türk borsası üzerinden işlem yapabilirsiniz. Bitci birçok kulüple beraber sponsor olmaktadır ve bu gayet iyi bir gelişmedir. Günlük olarak kâr zarar takibinizi yapabilirsiniz.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Ethereum Nedir | ETH Kripto Para Genel Durumu” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Comments (0)
Add Comment