2022 En Çok Bonus Veren Kripto Para Borsaları

2022 en çok bonus veren kripto para borsaları en çok aranan google sorgusu haline geldi. Kripto para borsaları alım-satım işlevlerinin yanında kullanıcılara verdiği ödüllerle de bir nebze üyelerin yüzünü güldürebiliyor. Bazen KYC yani kimlik doğrulaması kullanıcılar için can sıkıcı olsa da verilen ödüller üyeleri bu riskleri almaya itebiliyor. Fakat gerçekten bu işin hakkını veren ve güvenliği sağlayan borsaları bu işten ayrı tutuyoruz. Bu haberimizde sizlere 2022’de güncel olarak kullanıcılara ödül veren ve verdiği ödüller ile avantaj sağlayan borsalardan bahsedeceğiz. Bazı borsalar kimlik doğrulaması istediği için sizlere kimlik güvenliği garantisi sunmuyoruz. Yani kimliğinizin korunup korunmamsı yükümlülüğü size aittir. Fakat bir editör olarak benim de faydalandığım borsaları sizlere sıralayalım.

2022 En Çok Bonus Veren Kripto Para Borsaları

Huobi

Huobi borsası özellikle 2022 de yaptığı atak ile dikkat çekti. 100 milyon doları aşkın bir bütçeyi bonuslara ayırdı. Bu bonuslar arasında yatırım bonusu bulunmaktadır. Huobi’nin yatırım için şart koştuğu tokenleri satın alarak bonus kazanabilirsiniz. Ayrıca kartlarla da kazanma özelliği olan huobi çekiliş ile kart dağıtmaktadır. Henüz Huobi borsasına üyeliğiniz yoksa buraya tıklayarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Blockhcain.com

Blockhain.com belirli periyotlarla 100 dolarlık alım satıma 25 dolar kampanyası yapmaktadır. Bu kampanya üye olanlara mail ile bildirilmektedir. Blockhain.com borsasına üye olursanız size 25 dolar maili her an gelebilir. Fakat kampanya değişebilmektedir.

Exeedme

Exeedme bir borsa olmamasına karşın üyelerine 3,5 dolar veren bir oyun oynama ve oyuna katılanlara bonus verme platformudur. Ayrıca counter-strike, Dota 2 gibi oyunları oynayarak oyun birincisi olursanız ödül kazanabilirsiniz.

Flitpay Borsası

Flitpay üye olanlara Flitpay token adında coin hediye etmektedir. Bu bonus hediye kartı alırken ve işlem yaparken işlem ücretinin kesilmesine de yaramaktadır.

Mintme.com Borsası

Mintme borsası özellikle amatör olarak token çıkarmak isteyenler için ideal bir borsadır. Bu borsada çıkartılan tokenlerin airdrop kampanyaları ve bonusları bulunmaktadır. Bonus kazanmak istiyorsanı burası tam size göredir. Mintme borsasına henüz üye olmadıysanız buraya tıklayarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Bİgomex Borsası

Bigomex borsası referans karşılığı sizlere bonus vermektedir. Özellikle bu bonusu işlem ücreti kesintileri ve marj hareketlerinde kullanabilirsiniz. Bİgomex borsasına üyeliğiniz yoksa buraya tıklayarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.

5ROİ Global Borsası

Bu borsa sizlere neredeyse her ay bonus ve token airdropları yapmaktadır. Bu airdroplardan ben de karlı ve kazançlı çıktım. Özellikle size tavsiye edebileceğim bir borsadır. Fakat herhangi bir kayıpta diğer borsalarda olduğu gibi sorumluluk kabul etmemekteyim. 5ROİ borsasına üyeliğiniz yoksa buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

Zedxion Borsası

Bu borsa yeni ve her geçen gün büyüyen bir borsadır. Özellikle bu borsaya giren tokenler airdroplar yapmaktadır. Bu airdropları takip ederek coin kazanabilirsiniz.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Token Tanıtımı Nasıl Yapılır? Token Çıkarırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

2022 bonus kriptobonus veren kripto parakripto veren bonus siteleri
Comments (0)
Add Comment