Huobi Global 150 Dolar Ödül Dağıtıyor!

Huobi Global 150$ ödül dağıtıyor. Huobi Global, 130’dan fazla ülkede müşterilerine hizmet sunan ve milyonlarca müşteriye güvenli dijital para alım satım hizmeti sağlıyor. Huobi sık sık veya dönemsel olarak kripto bonus vermektedir. Huobi bonus veren kripto borsalar arasında yer alarak yeni kullanıcı kayıt olması için ciddi rekabetçi bir politika sergilemektedir. Peki Huobi kripto bonusu nasıl kazanılır? Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Huobi Global 150 Dolar Ödül Dağıtıyor

Kripto bonusu nasıl kazanırım diye düşünüyorsanız doğru konuya denk geldiniz. Bu konu altında sizlere Huobi Global üzerinden 150 dolar nasıl bonus nasıl kazanacağınızı anlatacağız. Adım adım Huobi bonus kazanma yöntemini aşağıda sizler için sıraladık. İşte detaylar…

1- Öncelikle Huobi Global borsasına kayıt olduğunuzda sizlere 10 dolar bonus vermektedir. Huobi Global kayıt olmak için buraya tıklayınız.

2- Burada yazdığınız bonusları tamamlamanız durumunda Huobi Global sizlere ödülü 2 katı olarak vermektedir.

  • 100 dolar yatırımınızda sizlere 5 dolar bonus vermektedir.
  • 100 dolar spot işlem gerçekleştirmeniz halinde Huobi 5 dolar kripto bonus vermektedir.
  • 2000 dolar yatırım yapmanız halinde 20 dolar size kripto para bonusu vermektedir. 
  • 3000 dolar değerinde spot işlem gerçekleştirmeniz halinde ise 20 dolar bonus sağlamaktadır.

Bu işlemlerin değeri 50 dolar değerinde olmasına karşın ikinci maddenin başında belirttiğimiz gibi bu ödüllerin 2 katını sizlere vermektedir. Yani toplam 50 dolar değil 100 dolar kazanabileceksiniz.

3- Ekstra olarak Huobi Global üzerinden başka bedava bonus kripto para kazanmanın yolları da mevcut. İşte bunlardan bazıları;

  • Huobi Global’e arkadaşınızı davet ederseniz ve kayıt olursa Huobi Global sizlere 10 dolar bonus vermektedir.
  • Cloud Wallet cüzdanı açarsanız eğer Huobi Global 10 dolar kripto bonusu vermektedir.
  • Futures işlemleri gerçekleştirirseniz Huobi Global 10 dolar kripto para bonusu vermektedir.
  • Huobi Earn üzerinden 200 dolar değerinde stake yaparsanız 10 dolar kripto bonusu vermektedir.

Bu kripto bonusu yeni kullanıcılar için geçerlidir. Kripto veren bonus siteleri arasında olan Huobi kayıt olduktan sonra 15 gün içerisinde görevlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. 2 katı ödülleri ise kayıt olduktan sonra 3 gün boyunca geçerlidir. Bu haberimizi Çin, ABD, Kanada, Japonya, Küba, İran, Kuzey Kore, Sudan, Suriye, Venezuela, ve Kırım üzerinden okuyorsanız Huobi Global sizlere bu ödül hakkını tanımlamamaktadır. Bu komisyon kartlarının geçerliliği şuan haberin yazıldığı tarih itibariyle aktiftir. İlerleyen süreçlerde kampanya biter veya değişirse herhangi bir sorumluluk kabul edilmemektedir.

“Huobi Global 150 Dolar Ödül Dağıtıyor!” haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

2022 bonus kriptobonus coinkripto bonuskripto para bonusukripto veren bonus siteleri
Comments (0)
Add Comment