2022 Yılında Kazandıracak Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Pandeminin başlamasından sonra yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım türleri arasına alt coinler girdi. Altcoinler sadece belli bir piyasada değil tüm dünya üzerinde yer edinerek popülerlik kazandı. Yatırımcılar artık yalnızca Bitcoin üzerinden değil alt coinler üzerinden yatırım yapıyor. Hatta başka borsada listelenecek alt coin veya yeni çıkacak coinler varsa takip edip yakalıyor ve kısa süreli karlar elde ediyorlar. Peki altcoin yatırım tavsiyeleri 2022 yılında nelerdir? Yatırım yapılacak en iyi alt coinler nelerdir? Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Hangi altcoinlere yatırım yapılmalı? Altcoin yatırım tavsiyeleri 2022

Sene içerisinde birçok altcoin borsalarda listeleniyor. Bir altcoine yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken şeyler arasında en başta DeFi projesi olup olmadığına bakılmasıdır. Whitepaper incelenmeli ve arkasındaki desteğe bakılmalı. Desteğin olması piyasa hacminin de yüksekliği anlamı taşmaktadır. Eğer bir coin bu şekilde altyapısı iyiyse ileriye yönelik yatırım yapılabilecek bir coin olduğu anlamı taşır. Mesela güçlü ve güvenilir altyapıya sahip coinler arasında: Bitcoin, Solana, Cardano, AVAX, Polkadot vardır. 2022 yılında artık bu coinlere yatırımcılar uzun soluklu bir maratonda sürekli yolunda devam eden bir koşucu olarak bakıyorlar.

2022 yılında yatırım yapılacak altcoinler

2022 yılında yatırım yapılacak altcoinler arasında ALICE, METO, Shiba Inu, WIN gibi coinler yer almaktadır. METO piyasada yeni listelenen bir metaverse coin. Infuencerlar ve takipçilerini bir arada bulunduran yeni bir proje. Shiba Inu ise 2022 yılında metaverse dünyasına “Shiberse” projesi ile girdiklerini açıkladılar. Yatırım yaparken projelerin ne yapıp ne hedeflediklerine dikkat etmek gerekiyor.

Hangi kripto borsadan işlem yapmalıyım?

İşlem hacmi olarak en geniş borsa Binance Global’dir. Fakat yeni bir token yakalamak istiyorsanız Hotbit üzerinden yeni bir coin bulabilirsiniz.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Kripto Para Almak İçin 5 Neden!” makalemizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

altcoinaltcoin yatırım tavsiyeleri 2022yatırım tavsiyeleri
Comments (0)
Add Comment