2022 Yılında Yükselmesi Beklenen Kripto Paralar

Bu gün yazımızda 2022 yılında yükselmesi beklenen kripto paralar ın 4 tanesinden bahsedeceğiz. Kripto para piyasası geçtiğimiz 2021 yılında harika bir sıçrama yaşadı. Metaverse ve Web 3.0 coinlerinde ciddi adımlar atıldı. Bu adımların ardından büyük kar eden yatırımcılara rastlandı. Yatırımcıların kafasında ise 2022 yılında hangi coinler yükselecek sorusu oluşturdu. Kriptoborsa.com.tr olarak 2022 yılında hangi kripto para yükselir , hangi coin alınır 2022 , en çok hangi kripto para kazandırır gibi sorularınıza yanıt bulmaya çalıştık.

2022 Yılında Yükselmesi Beklenen Kripto Paralar

1- eCash XEC Coin 

eCash kullanıcılarına dijital nakit olarak tasarlanmış bir kripto paradır. Anlık olarak değişken bir yapıya sahiptir. eCash şuanda 0.00007516 dolardan işlem görmektedir. 24 saatlik işlem hacmi 45.1 milyon dolardır. Kısa vadeli olarak XEC coin hedef fiyat bir XEC coin yorum yazımızda bulabilirsiniz.

2- BitTorrent (NEW) BTTC Coin

BitTorrent isminden anlaşılacağı üzere dosya paylaşım sitelerinden biriydi. Merkeziyetsiz olup hem daha uygun hemde daha hızlı dosya aktarımı yapılmasını hedefleyen bir kripto paradır. BTTC için kripto piyasası uzmanları, kazançlı bir girişim oldukları yönünde hemfikir durumdalar. Yükselmesi beklenen kripto paralar arasında olan BTTc şuan güncel olarak 0.000001745 işlem görmektedir.

3- Holo HOT Coin

Holo coin yıldızı parlayan kripto paralar arasında yer alıyor. Holo coin , Holochain adında bir ağa sahiptir. Bu ağ merkeziyetsiz uygulama ve portalları barındırmak için kullanılır. Holo coin şuanda güncel fiyat değeri 0.003899 dolardan işlem görmektedir. Kripto para uzmanları Holo coin için 2022 yılında umutlu. HOT coin CoinMarketCap sıralamasında 94. sırada yer alıyor.

4- MovieBloc MBL Coin

MBL Coin film, dizi ve içerik platformunda faaliyet gösteren bir ağdır. Movie Block MBL coin merkeziyetsiz film, dizi ve içerik dağıtımı yapan bir platformdur. MBL Coin kripto para piyasalarında anlık fiyat yükseliş ve düşüşünü gözlemleyebilirsiniz. MBL Coin güncel fiyat 13 Mart tarihinde yaklaşık yüzde 200 yükselerek 0.01945 dolar seviyelerine gelmiştir. Şuan MBL Coin yorum yapacak olursak pik seviyesine ulaşmış gibi görünüyor fakat grafikte göstergeler henüz aşağı yönlü bir durum göstermiyor bizlere. Al seviyesinin çok çok üstlerinde görünüyor. Bu sebebiyetle 2022’de yükselmesi beklenen kripto paralar arasında olan MBL Coin yükselişini yakalamış gibi görünse de henüz uzun bir yolu var. Bu sebepten MBL Coin yatırım listesinde incelenmesi gereken kripto paralar arasındadır. MBL Coin son 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 1.3 milyar dolar. MBL Coin şuan 0.01951 dolardan işlem görmektedir.

5- Shiba Inu SHIB Coin 

Bu 4 coin alternatifi olarak Shiba Coin için her zaman bir öngörüye sahibiz. Shiba Coin geçtiğimiz günlerde Shiberse adında bir metaverse projesine imza atmıştı. Önümüzdeki süreçte bir talep patlaması yaşaması halinde Shiba iki sıfır daha atıp yükseliş yaşayabilir. Unutulmamalıdır ki tüm bunlar mevcutken SHIB yakım devam etmektedir. Shiba, CoinMarketCap verileri itibariyle kripto paralar arasında 15. sırada bulunuyor. SHIB fiyat ise şuan 0.00002172 dolardan işlem görüyor.

Bu yazımızda sizler için “2022 Yılında Yükselmesi Beklenen Kripto Paralar” hakkında düşüncelerimizi paylaştık. Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için BABYDOGE Coin Nedir? BabyDoge Geleceği 2022 haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

2022 yılında hangi kripto para yükselir2022 Yılında Yükselmesi Beklenen Kripto Paralaren çok hangi kripto para kazandırırhangi coin alınır 2022
Comments (0)
Add Comment