BABYDOGE Coin Nedir? BabyDoge Geleceği 2022

BABY DOGE COİN (BABYDOGE) NEDİR?

Baby Doge Coin, gerçek Dogecoin yani DOGE’un yavrusu olma planıyla kurulan bir meme  kripto parabıdır. DOGE’un 2020 ve 2021 yıllarında birçok yatırımcıyı zengin eden beklenmedik yükselişi gibi bir yükselişi hedeflemektedir.

Baby DOGE Binance borsasında ne zaman listelenecek?

Diğer meme kripto paralar kadar üne kavuşan BabyDoge birçok borsada listeleniyor. Bu kadar borsada listelenmesine rağmen yine de akıllarda bir soru kalıyor: BabyDoge, Binance borsasında ne zaman listelenecek? BabyDoge, Gate.io , MEXC, Hotbit gibi ünlü birçok kripto para borsalarında listelenmesine rağmen henüz Binance resmi bir açıklama yapmadı. Yıl sonuna kadar Binance borsasının Baby Doge meme kripto parasını listelemesini beklemekteyiz.

Baby DOGE ne zaman çıkarıldı?

BabyDoge Coin, DOGE taraftarlarının çıkardığı bir meme kripto para birimidir. BabyDoge, 2021 yılında çıkartılmıştır.

Baby Doge Coin ne kadar yakıldı?

BabyDOGE toplamda 420 katrilyon arza sahip. Baby Doge Coin dolaşımdaki arzı 295 katrilyon olmasıyla beraber 125 katrilyon BABYDOGE yakıldı. BABYDOGE koinin şuana kadar yüzde 30’u yakıldı.

Baby Doge Coin kaç dolar?

BABYDOGE haberin paylaşıldığı gün itibariyle 0.000000002955 dolar. CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatlik işlem hacmi ise 6 milyon dolar seviyelerinde.

BABYDOGE Coin hangi borsalarda var?

BABYDOGE coin ile şuanda işlem yapılan büyük kripto borsaları arasında OKX, Gate.io, Uniswap, PancekeSwap, Lbank bulunuyor. Bu kripto borsalarının yanı sıra birçok borsada işlem görmektedir. BABYDOGE henüz Binance ve Huobi borsalarında listelenmemektedir.

Baby DOGE kurucusu kim?

Meme kripto paralarda genelde kurucular ön plana çıkmıyor. Fakat Baby Doge coin kurucusunun hayvan gönüllüsü olan Christian Campisi olduğu öğrenildi.

BABYDOGE Geleceği Nasıl? Baby Doge Coin Yükselir mi? BABYDOGE Yorum

BABYDOGE geçtiğimiz yıl ortaya çıktı ve kısa sürede ciddi bir kitle edindi. Baby Doge coin yorumu bizler için umutlu. Baby Doge gelecek projelerinde hayvanlar için projeler, merkeziyetsiz bir borsa oluşturma, kripto para ile kart ödemesi gibi projeler yer alıyor. Büyük borsalarda da henüz listelenmediğini unutmamak gerek. Bu sebepten yükseleceği öngörülüyor. BABYDOGE geleceği önümüzdeki 2022-2023-2024-2025 yıllarında parlak olabilir. BABYDOGE 2022 fiyat hedefi ise yıl sonunu iki sıfır atarak 0.0000001 dolar seviyelerine gelmesidir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Ethereum Nedir | ETH Kripto Para Genel Durumu

” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

 

 

babydogeDogecoin
Comments (0)
Add Comment