239 Milyar SHIB Coin Yakıldı!

2021 Ekim ayından bu yana 239 milyar SHIB coin yakıldı. Shiba Inu son zamanların en çok destek alan meme kripto para birimlerinden bir tanesi. Her ay düzenli olarak ciddi miktarlarda SHIB yakılıyor. Geçtiğimiz 2 hafta içerisinde Shiba Inu yüzde 60’a yakın yükseldi. Peki SHIB yakım toplam ne kadar yakıldı? SHIB neden yakılıyor? Detaylar için kriptoborsa.com.tr

239 milyar SHIB coin yakıldı!

Bigger Entertainment adlı kuruluş geçtiğimiz 14 Şubat günü SHIB ordusu ile bir SHIB coin yakım partisi düzenledi. Düzenlenen bu partide ise yaklaşık 240 milyonun üzerinde SHIB yakımı gerçekleştirdiler. Daha önce Aralık ayında yapmış oldukları yakım partisinde ise yine 200 milyonun  üzerinde SHIB coin yakımı gerçekleştirmiştiler.

Bigger Entertainment twitter üzerinden yayınladığı bir tweet yazısında ise Ekim ayından bu yana yaklaşık 239 milyar SHIB coin yakıldı diye belirtti.

Coin neden yakılıyor?

Arzı yüksek coinler de genellikle kullanılan bir yöntemdir. Dolaşımda olan coinleri kontrol edilir. Yakımlar yatırımcıları daha çok teşvik eder ve  fiyatlar dengede tutulur.

Coin nasıl yakılır?

Coin için boş bir adres mevcuttur. Elinizde ne kadar yakmak istediğiniz coin varsa bu boş adrese gönderim sağlarsınız. Yakıma gönderilen coin bir daha geri getirilemez.

SHIB yatırımcıları şuana kadar 410 trilyonun üzerinde yakıma coin göndermiştir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Dogecoin yatırımcısının milyoner olma serüveni!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

coin yakımshib coinshiba inu
Comments (0)
Add Comment