Dogecoin yatırımcısının milyoner olma serüveni!

ABD’de özel bir şirkette çalışan dogecoin yatırımcısının milyoner olma serüveni. Glauber Contessoto, biriktirdiği tüm parasını ünlü meme coin olan Dogecoin (DOGE)’ye yatırdı. DOGE patlamasıyla milyonerlik sürevine başlamış oldu. Kazandığı paradan herhangi kar almayı istemeyen DOGE yatırımcısı, kripto paraların çakılmasıyla milyonerliği duman oldu. Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Dogecoin yatırımcısının milyoner olma serüveni!

Glauber Contessoto, DOGE yükselmeden kısa bir süre önce Reddit’te Dogecoin topluluğuna katıldı. Bu topluluğun içinde iyice Dogecoin hayranı oldu. Bu hayranlığını Elon Musk’ın twitter üzerinden verdiği destekler kamçıladı.

Çevresinden ve ailesinden Dogecoin yatırımının riskleri hakkında birçok uyarı alsa da yatırım yapmaya karar verdi. Geçtiğimiz yıl bahar aylarında 1 DOGE yaklaşık 0.06 cent iken, Contessoto 200.000 dolara yakın yatırım yaptı. Contessoto, yatırdığı para karşılığında yaklaşık 4 milyon DOGE satın aldı. Sadece 1 ay içerisinde kripto para birimlerinin yükselmesiyle yatırım yaptığı 200 bin dolara yakın para 3 milyon dolara çıktı. 3 milyon dolar üzerinden herhangi bir kar almayı reddeden Contessoto yatırımını tutmaya devam etti. Fakat kripto paralarda düşüş yaşandı. Contessoto yatırımını uzun vadeli yaptığını belirtiyor.

DOGE almaya devam ediyor

ABD merkezli haber kanalı olan CNBC ile yapmış olduğu röportajda Los Angeles’ta çalıştığı müzik şirketinden Haziran 2021’de ayrıldığını belirtti. Contessoto aynı röportajda sosyal medya reklamları üzerinden yaptığı iş anlaşmalarında alacağı ücretleri dahi DOGE ile aldığını bildirdi. Dogecoin milyoneri sürekli olarak yatırımlarına dipten DOGE alarak devam ediyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 yılı Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin geleceği ne olacak?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

dogeDogecoinkripto haberyatırım
Comments (0)
Add Comment