Balinalar büyük vurgun peşinde: 1.6 milyar dolar FTX Token!

Şubat ayı, FTX borsası altında çıkarılan FTX Token için rekor günler yaşanıyor. Popüler altcoin FTX Token, en büyük 1000 Ethereum balinasının kıskacına alınmış durumda. FTX Token, Shiba Inu’yu dahi geride bırakmış durumda. Ayrıntılar kriptoborsa.com.tr adresinde!

FTX Token, Ethereum balinalarının cüzdanıyla liderlik koltuğunu kaptı!

FTX Token, 1.663.124.690 dolarlık değer bütünüyle 1000 Ethereum balinasının kıskacına girmiş durumda. Ethereum balinalarının FTX Token fulyası ile FTX Token balinalar arasında en çok tercih edilen alt coin oldu.

FTX Token, 24 saatlik hacmi 152.3 milyon dolar. Bugün itibariyle piyasa değeri yaklaşık 16.5 milyar dolar. CoinMarketCap kripto para birimlerinin sıralamasına göre 28. sırada yer alıyor.

Yukarıdaki listelemede Ethereum balinaları arasında yatırım yapılan kripto paralar yer almaktadır. Görüldüğü üzere yüzde16.09 ile en çok yatırım yapılan kripto para FTX Token. Balinaların ikinci tercih ettiği kripto para ise 1.652 milyar dolar ile Shiba Inu oldu.

Shiba Inu Yüzde 50 Yükseldi! 

Son 7 gün içerisinde yaklaşık yüzde 4 civarında yükseliş gösteren FTX Token aksine Shiba Inu yüzde 56’ya yakın yükseldi. Bu yükseliş Shiba severleri bir hayli memnun etmiş durumda.

FTX Token bugün itibariyle 46.88 dolardan işlem görüyor. Shiba ise 0.00003150 seviyelerinden işlem görüyor.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 Bedava Bonus Veren Kripto Borsalar” haberimizi inceleyebilirsiniz.

ethereum balinaftx tokenshiba inu
Comments (0)
Add Comment