Ünlü Yazılım Şirketi Microsoftun Shiba Inu SHIB hareketi şaşırttı!

Dünya deva Microsoftun Shiba Inu SHIB hareketi şaşırttı. Microsoft kurumsal twitter hesabından köpek içerikli bir tweet attı. Tweet paylaşımıyla beraber SHIB ordusu heyecanlandı. İşte detaylar..

Son zamanlarda sırayla dünya devi birçok şirketin kripto para metaverse dünyası ile yakın ilişkiler kurduğunu görüyoruz. Dünya devi yazılım şirketi Microsoft son yaptığı hareket ile büyük bir taraftar topluluğuna sahip ve milyonlarca yatırımcısı bulunan Shiba Inu ’ye yeşil ışık yaktı.

Microsoft Metaverse Evrenine Adım Atar mı?

Microsoft henüz net olarak bir açıklama yapmadı. Fakat şunu hatırlatmakta fayda var 2014 yılında Microsoft xbox ürünlerinde kripto para ile satın alımı kabul etmişti. Bu sebeple zaten şirket blok zincir ağına yabancı değil.

Microsoftun Shiba Inu SHIB hareketi şaşırttı!

Kripto sektörüne ilgili olan bu şirket twitter üzerinden Shiba Inu ’ye atıfta bulundu. Microsoft attığı tweette “Teams toplantılarında iki tür köpek vardır.” dedi.

Kısa bir süre önce Microsoft Call of Duty: Black Ops oyunununda geliştiricisi Activision Blizzard şirketini yaklaşık 70 milyar dolara satın almıştı. Microsoft’un önümüzdeki süreçte web 3.0 teknolojisi için sıkı bir çalışma yapabilir. Belki de Shiba Inu projesi Shiberse için de bir çalışma halinde olabilir diye tahmin ediliyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Shiba Inu Metaverse Devlerine Kafa Tuttu: Shiberse arsa satışları başlıyor!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

metaversemicrosoftshibshiba inushiberse
Comments (0)
Add Comment