Airdropları takip ederek para kazanmak

Para kazanma yöntemleri arasında günümüz teknolojisiyle uyumlu airdropları takip ederek para kazanmak eklendi. Günümüzde airdroplar, bedava çekiliş kampanyaları ve diğer ücretsiz kampanyalar internet sitesi  üzerinden paylaşılmakta ve takip edenlere küçükte olsa tatmin edici rakamlar hediye etmektedir. Bu  makalede sizlere hangi sitelerden bedava para bulabilirsiniz, hangi aramalarla ücretsiz para veren siteleri  bulabilirsiniz, bu sitelerden hangilerinin güvenilir olduğunu nasıl anlarsınız hepsini antalatacağız.

Airdropları takip ederek para kazanmak

Airdroplar

Günümüzde airdroplar insanlara güzel paralar vermektedir. Fakat bunların arasında dolandırıcı  olanları da mevcuttur. Sizlere bu bölümde airdropları hangi sitelerden nasıl ve ne şekilde hangi  kelimelerle arayabiliriz anlatalım.

Twitter ->arama kısmına “withdraw instantly”

Twitter’da arama kısmına yukarıdaki gibi “withdraw instantly” yazdığınızda “Anında Çekim” anlamına  gelen kelimeyle ilgili sonuçlarla karşılaşıyorsunuz. Google Chrome kullanarak sayfayı Türkçeye  çevirdiğiniz de size anında token veren veya başka hediyeler veren kampanyaların detaylarını kendi  dilinizde okuyabilirsiniz. Bu kampanyalarda özellikle tweet’ın altındaki yorumlara dikkat edin. Eğer  SCAM yani dolandırıcılık ifadesi varsa kampanyaya katılmayın.

Twitter ->arama kısmına “Free Token”

Arama kısmına free tokeni yine tırnak içinde yazarak aradığınızda sizlere para kazandıracak sonuçlara  erişebilirsiniz. Bu sonuçlar arasında sizlere gelecek vaat eden tokenler bulabilir ve bu tokenlerin  şimdiden ücretsiz sahibi olarak ileride güzel paralar kazanabilirsiniz.

Twitter ->arama kısmına “Airdrop”

Arama kısmına ister #airdrop olarak ister sadece airdrop yazarak arayabilir ve bu aramalar arasında  sizlere para kazandıracak airdrop u bulabilirsiniz. Fakat bu aramayı yaparken yine yorumlarda  dolandırıcılık olup olmadığını kontrol edin.

Twitter ->arama kısmına “Signup Bonus”

Yine arama kısmına yukarıdaki ifadeye tırnak içinde yazıp Türkçeye çevirdiğinizde sizlere para  kazandıracak siteleri bulabilirsiniz. Üyelik başı para veren siteler mevcuttur. Fakat bazıları ise üye  olduktan sonra belirli bir yatırım yapılırsa bonus vermektedir. Yine siteyi Türkçe çevirerek bunların  ayırımını sağlayabilirsiniz.

Twitter ->arama kısmına “Signup Bonus Token”

Bu şekilde tokenlerle ilgili üyelik ve sonrasında ücretsiz para veren sitelere ulaşabilirsiniz. Twitter ->arama kısmına “Signup Exchange Bonus”

Bu aramayla birlikte şu anda güncel olarak borsa faaliyeti gösteren ve borsa faaliyetlerinde üyelerine  üyelik başı para veren borsaları tweetleri iyice okuyarak ve ayıklayarak bulabilirsiniz.

Twitter ->arama kısmına “Rewards Token”

Twitter ->arama kısmına “Rewards Coin”

Twitter ->arama kısmına “Rewards ETH”

Twitter ->arama kısmına “Rewards BNB”

Twitter’da arama kısmına yukarıdaki rewards ifadesini yine tırnak içinde yazarak ödül içeren  yarışmaları veya bedava para içeren siteleri bulabilirsiniz. Bu ifadenin sonuna yukarıda “ETH” ve  “BNB” gibi ifadeler ekledim. Siz kendi yaratıcılığınıza göre buraya yeni ödül içerebilecek ifadeleri  ekleyerek arama yapabilir ve kendinize para kazandıracak siteleri bulabilirsiniz.

Airdropları takip ederek para kazanmak haberimizi beğendiyseniz ayrıca “Airdroplar güvenli mi? Nasıl anlarız?” makalemizi de inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

airdroppara kazanmak
Comments (0)
Add Comment