-Analiz- Haftanın En Çok Kazandıran Coinleri

Bu yazıda 27/09/2021 ile 03/10/2021 tarihi arasındaki kripto para dünyasında ilk 100’de bulunan kripto paralardan en çok kazandıran ve kaybettiren 3’er coinin yorumlarını gerçekleştirdik.

 

Haftanın En Çok Kazandıran 3 Coini

Bu hafta kripto paralarda Bitcoin’in önderliğinde tüm kripto paralarda bir yükseliş mevcut. Altta ilk 100 içinde en çok yükselen 3 coi

nin analizlerini paylaşıyoruz.

 

1) OMG Network(OMG)
omg-analiz

        OMG Network(OMG) bu hafta muazzam bir yükseliş gerçekleştirmiş bulunmakta. Bu hafta %100 lük bir artış gerçekleştiren OMG Network yatırımcısının yüzünü oldukça güldürmüş gibi duruyor. Bu yükseliş ile birlikte yatırımcıların dikkatini çeken OMG Network kripto para sektöründe 56. sıraya kadar yükselmiş bulunmakta. İndikatörler OMG için artık belirli bir doygunluğa ulaştığını söylemekte. Özellikle Relative Strength Index olarak bilinen RSI indikatörü OMG coinin bir süre için doygunluğa ulaştığını söylemekte. Macd indikatörüne bakarsak hafta başında sıfırın altında güçlü al sinyali verdikten sonra herhangi bir sat sinyali vermemiş bulunmakta fakat ilerleyen günlerde sat sinyali verebilir. Bollinger Bands indikatörüne baktığımızda ise OMG coinin Bollinger Bandının daraldıktan sonra muazzam bir yükseliş ile birlikte Bollinger Bandını patlattığı görülüyor. 11.117 ve 13.140 noktalarında destek destek bölgelerimiz bulunmakta.

2) Axie Infinity(AXS)

axs-analiz

         Oyun sektöründe bulunan Axie Infinity(AXS) coin bu hafta kendinden oldukça söz ettirmeyi başardı. 11 ay önce Binance’de 0.10 centten ön satışı yapılan AXS coin şu anda bu noktanın 1000 kat üzerinde bulunmakta. Bu hafta %70 yükselen AXS coin yatırımcısını oldukça mutlu etti. Kripto para sektöründe 30. sıraya kadar yükselen AXS oldukça fazla insanın gözdesi konumunda bulunuyor. RSI indikatörü AXS için belli bir miktar satışların yapılmaya başlandığını ve bu durumun devam edebileceğini söylemekte. Macd indikaötrüne baktığımızda AXS coinin düşöeye başlayabileceğini söylüyor ve sıfır bölgesinin üstünde güçlü sat sinyali vermek üzere. Bollinger Bandını adeta parçalarcasına bir yükselişe imza atan AXS coin ATH ını gerçekleştirmiş bulunmakta. 78.49 bölgelerinde destekler mevcut.

 

3) Qtum(QTUM)

qtum-analiz

        Bu hafta kripto paralarda en çok yükselen 3. coin olma özelliğini taşıyan QTUM %46 lık bir yükseliş yapmış bulunmakta. Kripto para sektöründe bu hafta 79. sıraya kadar yükselmiş bulunmakta. Bu hafta yatırımcılarına güven veren QTUM diğer yatırımcıların da ilgisini çekmiş bulunmakta. RSI indikatörü QTUM için yatırımcıların satış yapmaya başladığını söylemekte. Macd indikatörüne baktığımızda en son verdiği al sinyalinden sonra hala sat sinyali vermemiş bulunmakta. Bollinger Bandını güzel bir şekilde patlatan QTUM için 12.71 ve 12 dolarda destek bölgelerimiz bulunmakta. 14.90 ve 16.14 te direnç noktaları bulunmakta.

 

Haftanın En Çok Kaybettiren 3 Coini

Bu hafta kripto paralarda bir yükseliş bulunduğundan diğer haftalara göre düşüş yaşayan coinlerin düşüş yüzdesi çok daha az. İşte ilk 100 bulunan en çok kaybettiren 3 coinin analizleri.

1) IOST(IOST)

iost-analiz

Bu hafta %5 lik bir düşüş yaşayan IOST coin yatırımcısını bu hafta tatmin edemedi. Kripto para sıralamasında bu hafta kendine 97. sırada yer bulmuş bulunmakta. Bu hafta kripto para sektörüne baktığımızda yükseliş görmekteyiz fakat IOST için bunu söyleyemiyoruz. 0.05 bölgesinde desteğimiz bulunmakta. 0.063 bölgesinde bir direncimiz oluşmuş durumda. RSI indikatörüne baktığımızda alımlarınn ve satımların başabaş olduğunu söyleyebiliriz. MACD indikatörü tam olarak sıfırın üzerinde bulunmakta. Bu hafta Bollinger Bandın üst bandına çarpıp geri dönen IOST coin için önümüzdeki günlerde piyasa olumlu gittiği sürece bir yükseliş gelebilir.

 

2) Compound(COMP)

comp-analiz

        Bu hafta %2.50 düşüş yaşayan Compound(COMP) için yatırımcılar beklemede. Kripto paralar içinde kendine 62. sırada yer bulan COMP yükseliş için beklemede. RSI indikatörü yavaş yavaş alımların arttığını söylemekte. MACD indikatörü sıfırın altında kestikten sonra yükselişe geçen COMP yükselişini sürdürecek gibi duruyor. Bollinger Bandının üst bandına çarpıp tepki alarak geri düşen COMP bir dahaki sefer acaba üst bandı patlatabilecek mi? 262 ve 307 dolarda destek bölgelerimiz bulunmakta. 375 ve 455 dolarda direnç bölgelerimiz oluşmuş durumda.

 

3) Maker(MKR)

maker-analiz

Bu hafta neredeyse %1 lik bir düşüşe uğrayan Maker(MKR) kripto paralar arasında 55. sırada bulunuyor. 2225 dolarda destek bölgemiz bulunmakta. 2562 ve 2899 dolarda direnç bölgelerimiz bulunmakta. RSI indikatörü MKR için alımların arttığını söylemekte. MACD indikatörü sıfırın üstünde ilerlemekte herhangi bir sat sinyali verdiğini söyleyemeyiz. Bollinger Bandına baktığımızda çok fazla daraldığını yakın bir zamanda yukarı veya aşağı yönlü sert bir hareketin geleceği söylemek çokta zor değil.

 

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa Analizleri’yle ilgili detaylı bilgi almak için “Bayrak ve Flama Formasyonu Nedir? Yeni Borsaya Girenler İçin Tüyolar 2021” makalemizi inceleyebilirsiniz.

 

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

 

altcoin
Comments (0)
Add Comment