2022 yılı Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin geleceği ne olacak?

Elon Musk’ın desteğiyle kısa süre içerisinde ününe ün katan ve tüm yatırımcıların dikkatini çeken Dogecoin geleceği ne olacak? 2021 yılı biterken sizler için 2022 yılı Dogecoin fiyat analizimizi ve Grafik Analizi olarak siz değerli okuyucularımız için hazırladık.. İşte detaylar!

elon musk

Kasım ayından beri gelen zarar ve dalgalanmalardan kaynaklı yatırımcılar tabiri caizse bir nevi pusuda piyasanın yükselmesini beklemekte. Bu konuda Dogecoin’e yatırımcılar tarafından büyük bir beklenti içerisinde oldukları aşikar. Elon Musk’ın; Tesla ürünlerini Dogecoin ile alınabilecek haberlerinin ardından bu kripto para biriminde piyasanın ayı sezonuna girdikten sonra ciddi bir sıçrayış yaşayacağı düşüncesine birçok kişi girmiş bulunmakta. Bu sıçrayışta Tesla’nın da sahibi olduğu Elon Musk’ın payı büyük olacak gibi görünüyor. Taleplere baktığımızda tüm coinler de olduğu gibi Dogecoin 2022 yılı beklentisi oldukça yüksek. Daha önceden bazı teorisyenler “Dogecoin 10 dolar olacak, Dogecoin 250 dolar olacak!” gibi tahminlerde bulunmuştu. 2021 yılında birçok yatırımcının yüzünü güldüren Dogecoin önümüzdeki yılda da güldürebilecek mi? 2022 yılında Dogecoin fiyatı ne olacak?

dogecoin fiyatı ne olacak?

Dogecoin Fiyat Analizi

Coin fiyat analizine 4 saatlik mum grafik üzerinden kısa vadeli olarak baktığımızda MACD göstergeleri henüz al vermemiş bulunmakta. Göreceli Güç Endeksi göstergesi al vermeye geçmesiyle beraber CCI göstergesi de aynı şekilde al pozisyonuna geçmiş bulunmakta. Eğer MACD göstergesinin mavi çizgisi kırmızı çizgiyi yukarı yönlü keserse güçlü al veriyor diyebiliriz. Bu süreçte eğer trende girerse şuan anlık 0.1700 seviyelerinden ilk hedef 0.2600 seviyelerini ardından ikinci hedef ise 0.4200 seviyelerini görmesi beklenebilir. Eğer düşüş trendine girerse 0.1100 seviyelerine gerileyebilir.

Dogecoin Geleceği 2022 – Dogecoin Teknik Analiz

dogecoin grafik

Veriler TradingView üzerinden incelenmiştir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “ERC20 Ağında Token Çıkarma Maliyeti 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Dogecoindogecoin 2022dogecoin fiyat
Comments (0)
Add Comment