Kripto Para Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

kripto para alırken dikkat edilmesi gerekenler, Kripto para satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunuyor. Eğer bilmeden kripto para alırsanız paranız zarar girebilmektedir, bu sebeple kripto para alırken dikkat edilmesi gerekenler dikkat ederek paranızı daha az tehlikeye atarak yatırım yapabileceksiniz. Kripto para almadan önce dikkat etmeniz gerekenler,

  • Güvenilir kripto para borsaları üzerinden kripto almasınız aksi takdirde paranız tehlikeye girebilmektedir.
  • Kripto para nedir konusunda bilgi sahibi olun ve tüm ayrıntıları öğrenmeye çalışın.
  • Kripto para borsalarında transfer yaparken mutlaka doğru bir adrese attığınızdan emin olun.
  • Hesaplarınızın mail ve şifre adreslerini bilin ve bununla birlikte Google Authenticatör uygulamasını kullanarak mutlaka yedekleyin.
  • Mümkün olduğunda en düşük piyasa fiyatı üzerinden yatırım yapın.
  • Eğer imkânınız varsa kripto para borsası hesabınızı 2 aşamalı güvenlik seçenekleri konusunda korumaya alın.
Kripto Para Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kripto Para Alıp Satmak

Ticaret konusunda en popüler finansal piyasalar olan kripto paralar hızla popülerleşmektedir. Kripto para alıp satmak konusunda eğer lehinize giderse güzel paralar kazanabilirsiniz. Çok çeşitli dijital paraları kapsayan kripto paralar konusunda pek çok kripto para bulunmaktadır. Eğer ilk defa kripto paraya başlıyorsanız kripto para araştırmasını iyi bir şekilde yapmalısınız. Kripto para ticaretinde kazanma ihtimalinizi arttırmak için,

  • Bir gözünüz hep Bitcoin grafiğinde olmalı, Bitcoin şu anda altcoinlerin birçoğuna yön vermektedir bu sebeple Bitcoinin hareketleri kripto paranızın hareketlerinizi belirler.
  • Kayıpları engellemek için her zaman stop limit kullanın, stop limitlerde olası düşüşlerde paranızı ayakta tutar ve kaybınızı en aza indirirsiniz.
  • Kripto paralarınızın araştırmasını mutlaka yapın, hangi kripto para alınmalı konusunda birinden duyduğunuz kripto paraya hemen sarılmayın ve yatırım yapmadan önce kripto paranın araştırmalarını inceleyin.
  • Sadece düşük fiyatlı diye satın almayın, düşükten alarak yüksekten satma arzusu ile kaybedebilirsiniz. 2021 kripto para önerileri konusunda her kripto paranın mutlaka yükselecek diye bir garantisi bulunmamaktadır.
  • Piyasa sürekli olarak oynaktır bu sebeple piyasayı iyi incelemeli ve her türlü ihtimale hazırlıklı olun.

Kripto paralarında bir diğer dikkat etmeniz gereken şey ise duygularınıza hâkim olmak. Ticaret yaparken duygularınızı kontrol altında tutmalı ve soğukkanlı olarak yatırımlarınızı yönetin. Fazla para kazandığınızda aç gözlü olmayın ve kaybettikçe motivasyonunuzu yitirmeyin.

Kripto Para Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Artış beklenen kripto paralar adlı içeriğimizde dikkatinizi çekebilir.

Kripto Para Günlük Al Sat

Günlük al satlar birçok kişinin uyguladığı bir yöntem olmaktadır. Kripto para günlük al sat işlemlerini belirlemek önemlidir, bu noktada önceden bildiğiniz kriptoların grafiklerini inceleyebilirsiniz, bununla birlikte grafik bilmek önemlidir.

Uzun vadede kripto para her zaman daha çok kazandırır bu sebeple güvendiğiniz kripto paraları satın alarak uzun vadede tutun. Emin olun gelecekte getirisi çok olabilir. Bir zamanlarda Bitcoin 1 dolardı ve şu an 57 bin dolar seviyelerinde bulunuyor bu sebeple güvendiğiniz yatırımları uzun vadede bırakabilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Comments (3)
Add Comment
  • Rhoda

    You made some really good points there. I looked on the net for additional information about the
    issue and found most people will go along with your views on this website.

    • admin

      Thank you sir.

  • Linwood

    It’s going to be finish of mine day, but before ending I am
    reading this impressive post to improve my know-how.