Beklenmedik Hareketlenme! 72 Milyon Binance Doları Yakıldı

Whale Alert üzerinden edindiğimiz verilere göre tam 72 milyon Binance doları yakıldı. Binance Doları (BUSD) Binance borsası içerisinde alım satım yapmanıza yaramaktadır. Binance doları fiyatları dolara endeksli olarak fiyatlanır. 1 amerikan doları, 1 binance dolarına eşittir. Bugün yani 6 ocak tarihinde yaklaşık 72 milyon dolar değerinde binance doları yakıldı.

72 Milyon Binance Doları Yakıldı

BUSD’de de son günlerde sık sık yakım yapıldı. 72 milyon Binance doları yakıldı fakat öncesinde de birçok yakım gerçekleşti. 4 Ocak tarihinden bugüne geçen 2 günde yaklaşık 400 milyon dolar Binance doları yakıldı.

72 Milyon Binance Doları Yakıldı

Binance Doları (BUSD) Neden Yakılıyor?

Projelerin birçoğu coinlerinin yakımını sağlayarak bu coin veya token neyse o projeleri geri dönemeyecekleri adreslere yolluyorlar. Bu sayede dolaşımdaki arzı azalıyor.

Siz bu haberi okurken Binance dolarının (BUSD) 14 milyar dolar piyasa değeri var. Büyük kripto para sıralamaları arasında ise 15. sırada yer alıyor.

Şuan 1 Binance Doları (BUSD), 13.68 Türk lirasına eşittir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Binance Kimlik Doğrulama Hatası Çözümü (Resimli Anlatım – 2022)” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

binancebusdhaberlerkripto haber
Comments (0)
Add Comment