Avax TRY Binance 2022

Piyasa değeri en yüksek olan coinlerden birisi olan Avax için, TRY işlemleri mevcuttur. Avax alım satımlarında kullanıcılar tarafından TRY kullanılması mümkündür. Kurucusu Prof Dr. Emin Gün Sirer olan Avalanche ağının kripto parasıdır. 2021’in en fazla dikkat çeken kripto paralarından birisidir. İlk olarak 2018 yılında piyasaya sürülen Avax, saliseler içerisinde işlem sonuçlandırması ile ön plana çıkıyor.

Bu imkanı sunan akıllı sözleşme ağı Avax merkeziyetsiz işlem yapmak isteyen birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Kripto para platformlarında güvenilir ve hızlı işlem yapmayı sağlayacak Avalanche güçlü blok zincir ağları oluşturuyor. Bu kapsamda; Avax TRY Binance işlemleri ile borsa üzerinden Türk Lirası ile bu kripto para satın alınabilir.

TRY ile Avax Alımı

Binance kripto para borsasında uzun süre önce listelenen Avax coin için TRY ile alım yapma seçeneği bulunuyor. Yani hesabında TRY bakiyesi bulunan kişiler USDT ve benzeri birimlere çevirmeden doğrudan TRY ile alım yapabilir. Avax alım satım işlemlerini son derece hızlı bir şekilde yapmak mümkündür. Saniyeler içerisinde çok sayıda işlem yapılabilir.

Bunlarla birlikte; Avax TRY Binance işlemleri ile kripto para satın alınabilir. Ava Labs tarafından geliştirilmiş olan projenin hem Bitcoin hem de Ethereum ile kıyaslandığında daha enerji verimli bir proje olduğu görülür. Binance üzerinden bütün kullanıcılar diledikleri miktarda Avax coini TRY bakiyeleri ile kolay ve hızlı bir şekilde alabilir.

Binance’dan TRY ile Avax Nasıl Alınır?

Binance dünyanın en fazla kullanılan kripto para borsalarından birisi olarak Avax satın almak için çok fazla tercih edilir. İlk olarak hesabınızda TRY bakiyesi olmalıdır. Bunun için banka kartı, banka transferi ya da farklı borsalardan transfer ile bakiye elde edilebilir. Daha sonra ise piyasa kısmından Avax/TRY  seçilerek güncel fiyat üzerinden alım yapılabilir.

Netice itibariyle; Avax TRY Binance alım işleminde direkt olarak anında mevcut fiyattan alım yapılabilir ya da istenilen bir fiyat için emir oluşturulabilir. Alım işlemi saniyeler içerisinde onaylanır ve hesaba Avax tanımlanır. Satım işlemi için de aynı yöntem kullanılır ve istenildiği zaman Avax coinler TRY’ye çevrilebilir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “BSC Ağında Token Çıkarmanın Maliyeti Nedir ?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

avaxavax try binancebinancetry
Comments (0)
Add Comment