Binance Adres Doğrulama! 3 Adımda Kesin Çözüm!

Binance Adres Doğrulama! 

Bugün KriptoBorsa olarak sizlere Binance adres doğrulama nasıl yapılır sorusuna cevap vereceğiz. Binance adres doğrulama nasıl yapılır? Binance adres doğrulama hatası çözümü? Binance hesap nasıl doğrulanır? gibi sorularınız varsa tüm sorularınızın cevabı KriptoBorsa’da!

3 adımda binance adres doğrulama

Hesap Doğrulama

 

Sağ üst köşedeki kişi ikonunun üzerine geldikten sonra “Hesap”a tıklıyoruz. Açılan sonraki sayfada hesap ayarlarınızı, güvenlik önlemlerinizi ve hesap durumunuzu kontrol edebilirsiniz. Google Authenticator” Lv sayesinde ilk aşamayı geçmiştir. Kendisine “1” leveli atanmış “Onaylanmamış” bir hesaptır. Amacımız mevcut hesabımızı “Authenticated” olarak yükseltmektir. Sv. 2 statüsüne geçmek istiyoruz. Öncelikle web sitesinde listelenen belgeleri göndermeliyiz. “Doğrulama Belgelerini Gönder” butonuna tıklıyoruz.

Kişisel Bilgiler

 

Açılan ilk sayfada ekranın üst kısmında aşağıdaki seçimleri yapıyoruz. “Uluslararası” öğesini seçerek başlıyoruz. Daha sonra aşağıdaki ilk kutuya adımızı ikinci kutuya büyük harflerle SOYADIMIZI yazıyoruz.

“Cinsiyet” sütunundan cinsiyetimizi seçmeli ve ardından “Ülke ve Bölge” açıldığında menüden “Türkiye”yi veya vatandaşı olduğunuz ülkeyi seçmelisiniz.

Onaylamak istediğiniz her şeyin numarasını alt alana yazıyoruz. Pasaport ile teyit edeceksek pasaport numarasını, kimlik ile teyit edeceksek TC Kimlik Numarasını giriyoruz.

Belge Yükleme

Başlamak için önce kimlik kartınızın veya kimliğinizin ön yüzünü göndermelisiniz.

İkinci olarak, kimlik kartınızın veya kimliğinizin arka yüzünün bir kopyasını yüklemelisiniz.

Üçüncü adım, Boş bir sayfa alın ve kalın, okunabilir harflerle “Binance” yazın ve ardından büyük bir tarih yazın.

Tüm yüzünüzün göründüğü yan bir selfie çekersiniz ve Dosya seç seçeneğini kullanarak yüklersiniz.

Çektiğiniz fotoğrafların okunabilir olduğundan emin olun. Ayrıca, tüm dosya uzantıları “.jpg” olmalıdır.

Doğrulama için son kontrolleri tamamladığınızda ve “Gönder” düğmesine bastığınızda, kağıtlarınız değerlendirme için site yöneticisine gönderilir. Doğrulama işleminin belirli bir süresi yoktur; bunun yerine süre sitenin yoğunluğuna göre değişir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

binancebinance adresbinance adres doğrulamabinance belge yükleme
Comments (0)
Add Comment