Binance Borsası Listeledi: WOO Network 2x Yapabilir!

Binance borsasının listelediği WOO Network 2x yapabilir. Binance borsası geçtiğimiz günlerde WOO Network (WOO) token listeleyeceğini duyurmuştu. Listelenen WOO coin, Kronos Research tarafından kurulmuştur. Kronos Research kurucu ortağı Jack Tan genç yaştan itibaren hisse senedi alım satımı yapmakta. Kronos Research güçlü bir şirket olmakla beraber aylık düzenli olarak 30 milyar doların üstünde işlem görmekte.

WOO Network 2x Yapabilir

WOO Network 2x yapabilir gibi olumlu görüşlere sahip. Bağlı olduğu şirketin de borsa piyasalarına yabancı değil. Bu düşünce ve sürekli büyüyen bir yapısıyla kısa vadeli olarak WOO Network 2x yapabilir.

WOO Network Yükselir mi?

Tradingview üzerinden bulunduğumuz incelemede WOO Network bize olumlu bir rota çiziyor. MACD göstergesi hala SAT pozisyonunda geçmemiş durumda. Göreceli Güç Endeksine baktığımızda ise tam SAT konumuna geçmiş gibi fakat henüz SAT vermemiş. WOO coin CCI göstergesine baktığımızda ise kendisi AL konumuyla SAT konumu arasında gidip geliyor.

Böyle bir durumda SAT konumu net manada oluştu denilemez. Kripto para piyasasının yükselişini izlediğimiz bu günlerde WOO Token’ın kervana katılması söz konusu. Eğer WOO token takıldığı direnci kırabilirse ilk hedefi 1 dolar sınırı ve ardından 1.30 dolar seviyeleridir. Token direncini kırıp kırmayacağı önümüzdeki 10 gün içerisinde belli olabilir. Direncini kıramazsa eğer 0.45 dolar seviyelerine geriler.

WOO Coin Nasıl Alınır? 

Woo coin Binance borsasında 8 şubatta listelenmeye başladı. Binance borsasından rahatlıkla alabilirsiniz. Binance borsasında işlem yapmak için buraya tıklayın. 

WOO Network (WOO) Ne Kadar?

WOO Network 2021 ağustos ayında KuCoin borsasında listelendi. Binance borsasında ise 8 Şubat 2022 tarihinde listelendi. WOO token yeni listelenmesine rağmen şuan CoinMarketCap verilerine göre kripto para sıralamasında 115. sırada. Son 24 saatte ise yaklaşık 54 milyon dolar hacme sahip. WOO Network şuan piyasada 615 milyon dolar değerinde.

WOO Network (WOO) şuan haberin yazıldığı an itibariyle 0.6897 dolardan işlem görmektedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Binance Up Down Nedir? Bilgin ile Kazan!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

woo networkwoo token
Comments (0)
Add Comment