Miami Belediye Başkanı Suarez, Vergileri ve Trafik Cezalarını BTC (Bitcoin) ile Almaya Başlayacak. İlk Belediye Düzenlemesi

Miami belediyesine bağlı  vatandaşların çok yakın zamanda Bitcoin veya altcoinler ile vergilerini ödeyebileceklerini ya da yapılandırma işlemerini yapacaklarını aynı zamanda trafik cezalarını ve diğer tüm işlemlerin de gerçekleştireceklerini ifade ettikten birkaç ay sonra, şehrin belediye başkanı Francis Suarez, ekibin talebi Ekim ayında yayınlayacağı için sürecin başladığını söyledi.

Ayrı bir gelişmede Suarez, Çin hükümeti tarafından gerçekleştirilen en son eylemlere de değinerek, ABD’nin bu “büyük hatadan” yararlanabileceğini de sözlerine ekledi.

Miami Vatandaşları BTC Olarak Vergi Ödeyecek mi?

Belediyee Başkanu Suarez’in BTC aldığını tüm kripto sektörü bilmekteydi. Kripto alanın çok ilgi duyan Suarez bu sayede kripto camiasına adını duyurmayı başardı. Sektöre ilişkin önemli ölçüde daha açık duruşu, bu yılın başlarında kentindeki en büyük Bitcoin konferansını düzenlemesiyle sonuçlandı.

Görünen Anthony Pompliano En İyi İş Show, Suarez onun önceki yorum hakkında bir sorum aldı önerdi hükümet ve belediye işçileri BTC vergilerini ödeyen Miami vatandaşlara ek olarak Bitcoin de ödenebilir.

Belediye başkanı Suarez gerekli kanuni zeminin hazırlanmaya başladığını, ancak bu kadar önemli sonuçları olan her şeyde olduğu gibi bir süre daha devam edebileceğini söyledi. Yine de, hükümetlerin BTC hakkında uygun bir eğitim almaları gerektiğine inanıyor, çünkü BTC’ye düşman olmamalılar ki bu, ekibinin başarmaya çalıştığı şey.

“Şimdi Ekim ayında ‘teklif talebi’ olarak adlandırılan şeyi yayınlamak üzereyiz – bu şekilde satıcıları seçmemiz gerekiyor – ve çalışanlarımıza bitcoin olarak ödeme yapmamıza ve bitcoin’i kabul etmemize izin verecek bir satıcımız olacak. ücretler.”

Miami Belediye Başkanı Suarez, şu anda trafik cezalarını ve vergileri BTC ve diğer altcoinler üzerinden nasıl  ödeme yapılabileceklerini araştıran bir ilçe komisyon üyesine sahip olduklarını da sözlerine ekledi. Bu nedenle, bu çabaların Ekim ayı sonuna kadar onaylanması yönünde umutlarını dile getirdi.

Çin Büyük Bir Hata Yaptı

Suarez, MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor’a katıldı ve Çin’in kripto para madencilerini sınırlarının dışına çıkararak “büyük bir hata” yaptığını iddia etti. Daha önce bildirildiği gibi, dünyanın en kalabalık ülkesi madenciliği, ticareti ve aradaki her şeyi yasaklayarak endüstrinin peşine düştü.

ABD’nin daha fazla madenciyi çekerek bundan tam olarak yararlanma potansiyeline sahip olduğuna inanıyor. Suarez, Çin’in eylemlerini ABD’ye “hediye vermek” olarak sınıflandırdı.

Bu, Devletlerin, ülkenin daha önce “köle işçiliği” nedeniyle Çin’e kaptırdığı daha fazla iş sağlamasını sağlayacaktır.

Miami, madencileri ucuz nükleer enerjiyle oraya taşınmaya teşvik eden birkaç ABD şehri arasında yer aldı .

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “KRİPTO BORSA | Çift Harcama (Double Spending) Nedir?” makalemizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinkripto parakripto para madenciliği
Comments (0)
Add Comment