Binance Yeni Eklenen Coin Listesi 2021 – Binance’e Hangi Coinler Eklendi?

 

Binance Yeni Eklenen Coin Listesi 2021 – Binance’e Hangi Coinler Eklendi?

Binance, bünyesinde farklı tokenler listeleyerek Coin ağını genişletti. Binance Listelenecek Coinler.. İşte Binance’e Eklenen Coin Listesi..

 

Binance, Anyswap’ı (ANY) Listeledi

6 Aralık tarihinde Binance’in listelediği merkezi olmayan bir Token olan Anyswap’ı (ANY) işleme açtı. ANY/USDT, ANY/BUSD ve ANY/BTC alım-satım çiftlerini de işleme açtı.

anyswap binance

 

Binance, Biconomy’yi (BICO) Listeledi

Binance, 9 Aralık tarihinde Biconomy’yi (BICO) listeleyerek Coin yelpazesini genişletti. Binance’de listelenen, BICO/BUSD ve BICO/USDT ve BICO/BTC coinleri için alım-satım çiftlerini de aynı günde işleme açtı.

Biconomy coin

Binance Flux’ı (FLUX) Listeledi

Binance, 10 Aralık tarihinde Flux’ı (FLUX) bünyesinde listeleyerek FLUX/BTC, FLUX/BUSD ve FLUX/USDT alım satım çiftlerini işleme açtı. Binance yatırımcıları artık FLUX alım satım işlemi yapabilecek. FLUX, merkeziyetsiz bir işlem ağıdır. Yerel hizmet tokeni olan FLUX, ağ ücretleri ve madencilik ödüllerini ödemek için kullanılabilmektedir.

flux coin

Binance, Highstreet’i (HIGH) Listeledi

Binance, 17.12.2021 tarihinde Highstreet’i (HIGH) listeleyerek işleme açtı. HIGH/BTC, HIGH/BUSD ve HIGH/USDT alım satım çiftlerini de aynı gün içinde işleme açarak, yatırımcılarına sundu. HIGH çekim işlemleri de Binance’de işleme açıldı.

Highstreet coin

 

Binance, Convex Finance (CVX) ve ConstitutionDAO’yu (PEOPLE) Listeledi

Binance, 23.12.2021 tarihinden itibaren Convex Finance (CVX) ve ConstitutionDAO’yu (PEOPLE) İnovasyon kategorisi içerisinde listeledi. CVX/BTC, CVX/BUSD, CVX/USDT, PEOPLE/BTC, PEOPLE/BUSD ve PEOPLE/USDT alım satım çiftlerini de aynı gün içerisinde işleme açtı. Yatırımcılar artık Binance üzerinden CVX ve PEOPLE yatırımı yaparak alım satım işlemleri yapılabilecek.

Binance, CVX ve PEOPLE coin için çekim işlemlerimi ise 24 Aralık  tarihinde işleme açmıştır.

 

Binance Token (SPELL) ve Terra USD (UST) Listeledi

Binance, 24.12.2021 tarihinde Token (SPELL) ve TerraUSD’yi (UST) saat 11.00’de (TSİ) listeleyerek işlem açtı. SPELL/BTC, SPELL/BUSD, SPELL/USDT, UST/BTC, UST/BUSD ve UST/USDT çiftlerinin alım-satım işlemlerini de aynı gün içerisinde açtı. Binance yatırımcıları artık SPELL ve UST yatırarak alım-satım işlemi yapabilecek.

 

Binance, JOE’yu (JOE) Listeledi

Binance, 28 Aralık günü JOE’yu (JOE) Binance üzerinden listeleyerek işleme açtı. JOE/BTC, JOE/BUSD ve JOE/USDT alım satım çiftlerini de aynı gün içerisinde işleme açtı. Binance, JOE coin için çekim işlemlerini ise 29.12.2021 tarihinde işleme açtı.

Binance Yeni Eklenen Coin Listesi 2022

2022 yılında Binance borsasında listelenecek coinlerin listesini daha sonra yazacağımız haberlerde yayımlayacağız. Henüz Binance Borsasına üyelik yaptırmadıysanız buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Token Sahipleri Hangi Borsalara Ücretsiz Dahil Olabilir ?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

 

binanceCoineklenen coinlerlistelenen coin
Comments (0)
Add Comment