Token Sahipleri Hangi Borsalara Ücretsiz Dahil Olabilir ?

Altcoin sahipleri için borsaya girmek oldukça zorlu ve meşakkitli bir süreçtir. Özellikle borsaların 4,000 dolardan başlayan fiyatları token sahipleri için eğer sermayeleri yoksa girmelerini imkansız kılar. Fakat böyle durumlarda eğer token sahiplerinin ERC20 veya BEP20 olarak çıkarılmış tokenleri varsa bu tokenlerle likidike işlemi yapıp satış yapmaları kolaylaşır. Bu haberimizde sizlere hangi borsalara nasıl girersiniz anlatmaya başlayalım.

Pancakeswap

Pancakeswap shitcoinler ve diğer BSC(Binance Smart Chain ağında çıkarılmış tokenler için oldukça avantaj sağlayan bir borsadır. Bu borsada ister likidite işlemi yapabilir isterseniz ise havuz üzerinden işlem yaparak tokeninizi kilitleyebilirsiniz. Hem de bu işlemler için borsaya dahil olmak üzere para vermenize gerek yoktur. Sadece bnb ve bep20 token ihtiyacınız bulunmaktadır. Ayrıca pek çok yeni çıkan tokeni buradan takip ederek para kazanmanız mümkündür.

BackerySwap

Bu swap ise yine pancakeswap ile aynı işlevlere sahip Bep20 tokenleri için yapılan bir swap’tır. Yine Bep20 olarak çıkan tokenleri buradan takip ederek satın alabilir ayrıca elinizdeki Bep20 tokenleri buradan likidite edebilirsiniz.

Shiba Swap

Shiba Swap yine aynı isimli tokenin çıkardığı swap projesidir. Bu projede yine likidite işlemleri ile elinizdeki tokeni likidite edebilir veya yeni çıkan tokenleri satın alabilirsiniz,

Uniswap

Uniswap Erc20 tokenler için piyasada bulunan bir borsadır. Elinizdeki ERC20 tokenleri buradan likidite edebilir ve satın alabilirsiniz. Özellikle Ethereum ağında çıkarılan tokenler için bu swap oldukça idealdir.

 

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Altcoin Yatırımında Nelere Dikkat Edilmeli?” makalemizi inceleyebilirsiniz.

 

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

altcointoken
Comments (0)
Add Comment