Bitcoin boğaya mı giriyor? Bitcoin tekrar 41 bin doların üzerinde!

Bitcoin ayı piyasasına girdi yorumlarını çokça duymaya başlamıştık. Böyle ortamlarda yatırımcılar çok tedirgin olmaya başlar. Bitcoin ise ocak ayındaki toparlanma aşamalarının ardından meyvesini vermeye başladı ve şuan 41 bin dolar seviyelerine erişti. Kripto para lideri bitcoin yükselirken peşinden altcoin lideri Ethereum geri durmadı. Ethereum ise geçen hafta 2400 dolar seviyelerindeyken şuan 3000 dolar seviyelerini gördü.

Bitcoin yüzde 10 yükseldi

Bitcoin üç ay önce 70 bin dolara kadar dayanan ve sonrasında kademeli olarak düşmüştü. Bitcoin 32 bin dolara kadar düştüğünde bir çok uzman ve spekülatif paylaşım yapan fenomenler çevreye korku saldı. Bitcoin ise tüm bu söylenenlerin aksine yüzde 10 yükselerek 41 bin dolar seviyelerine ulaştı.

Altcoin Yükselişi de Yaşanıyor

Bitcoin’de yaşanan yükselişini altcoin lideri Ethereum takip etti. Geçen hafta Ethereum fiyatı 2400 dolar seviyelerindeydi. Bitcoin yükselişini takip eden Ethereum yüzde 20 artışı ile 3000 dolar sınırını aştı. Altcoin listesinde yükseliş yalnızca Ethereum’da yaşanmadı. Ethereum da yaşanan artışı yüzde 19’luk artış ile 114 dolar seviyelerine ulaşan Solana (SOL) takip etti.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Son Dakika! Bitcoin Balinası 10.000 BTC Transfer Etti” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinbitcoin yükseldi
Comments (0)
Add Comment