Son Dakika! Bitcoin Balinası 10.000 BTC Transfer Etti

İsmi bilinmeyen bir Bitcoin balinası 10.000 BTC transfer etti. Yapılan işlemde transfer ettiği cüzdan da kendisi gibi ismi bilinmeyen bir cüzdan. Bitcoin balinalarının son zamanlarda sık sık yüklü miktarlarda Bitcoin ( BTC ) transferi yapılıyor. Yapılan son işlemde ise 461.459.000 dolar değerinde bir transfer yapıldı.

Bitcoin Balinası 10.000 BTC Transfer Etti !

WhaleAlert balina takibi yapan bir twitter kullanıcısı tarafından yapılan paylaşıma göre bir bitcoin balinası tam 10.000 BTC transfer etti.

Bitcoin balinaları için son bir hafta bir hayli hareketli geçti. Geçen bu hareketli günlerin ardından. Bugün bir bilinmeyen cüzdandan yapılan 10.000 BTC transferi Kripto Borsa olarak gözümüzden kaçmadı. Bu transferle beraber son 1 haftada yaklaşık 65.000 Bitcoin (BTC) transferi yapıldı.

 

Bugünün Bitcoin fiyatıyla yaklaşık olarak 65.000 Bitcoin (BTC) değeri yaklaşık olarak 2.999.483.500 yani yaklaşık 3 milyar değerinde diyebiliriz. Bu transferlerin takibini yapanlar kullanıcılar yeni gelecek mega boğa sezonu için bir antrenman çalışması mı yapılıyor merak içerisinde.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Son 1 Ayda 4 Milyar Shiba Inu Yakıldı!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinbitcoin balinasıbitcoin uyarısıhaberlerkripto haber
Comments (0)
Add Comment