Bitcoin BTC Ne Zaman Yükselir? Bitcoin Piyasasında Neler Oluyor?

Bitcoin BTC ne zaman yükselir? Bitcoin daha düşer mi? Bitcoin ve kripto para piyasasında gerçekleşen büyük düşüşlerle beraber yatırımcılar haberlere gözünü dikmiş durumda. Bitcoin ve piyasalardaki çakılışın sebebi merak konusu oldu. Son zamanlarda gündemde olan Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan gerginliklerle havada savaş ikliminin dolaşması, kripto para piyasalarının çakılmasına sebep oldu.

Yatırımcıların şuan en merak ettiği sorular arasında Bitcoin (BTC) tekrar yükselir mi? Bitcoin daha düşer mi? yer almakta. Amerikan borsalarındaki düşüş kripto paralarında düşmesine de sebep oldu. Piyasalardaki bu çakılmaya en temel sebebin Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan  savaş gerginliğinin olduğu düşünülüyor.

Bitcoin (BTC) Neden Düşüyor?

Kripto piyasasında yaşanan bu düşüşü etkileyen şeylerden biri Amerikan hisselerinde yaşanan düşüş oldu. Netflix açıklanan bilançosunun da düşünülenin altında olmasıyla vadeli piyasalarda nasibini aldı.

FED’in toplantı tutanaklarında geçtiğimiz ay faiz artışının piyasa beklentilerinden daha erken olabileceği gözüküyordu.

‘Faiz artışı’ beklenenden erken olabileceği durumu bir algı hareketiydi diye düşünebilirsiniz. Beklenenden erken olacağı durumu piyasada likiditenin azalacağı hissiyatı verilerek manipüleye açık olan kripto paralarda düşüşü etkilemiş oldu.

Bitcoin (BTC) Ne Zaman Yükselir

Amerika Birleşik Devletleri herhangi bir savaş durumunda Rusya, Ukrayna’yı işgal ederse ciddi yaptırımlar yapacağı ve bir fırsat kollayacağı da hesaplar arasında. Bu tarz senaryolar ortadayken tüm piyasalar bu düşüşlerden nasibini alıyor.

Bitcoin Ayı Piyasasında mı? Bitcoin BTC Ne Zaman Yükselir?  

Bitcoin henüz ayı piyasasında denilemez. Bitcoin 29.000 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir. Bu gerilemeyle beraber 29 bin dolar desteğine tutunur. Eğer 29 bin dolar seviyesinde tutunursa yeni bir boğa sezonu yaşanabilir. Kademeli olarak yükselişle beraber 2022 Ekim ayından sonra 90 bin dolar seviyelerine tutunabilir. Eğer 29 bin seviyesinde destek bulamazsa kripto paralar ayı sezonuna girmiştir.

Unutulmamalıdır ki yatırımlarından faydalananlar her zaman panik havasından etkilenmeyenlerdir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bitcoin Bilinen Sistemlerin Tamamını Kaldırmaya Geliyor! 5 Kasım Unutmayın!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinbitcoin uyarısıbtc
Comments (1)
Add Comment
  • ahmet

    2024 nisan ayı boğa diyorum.