Boğa Konuştu: SHIB Yüzde 3.200 Yapacak!

Bilinen en büyük Dogecoin (DOGE) boğası, Dogecoin’e rakip olarak piyasaya sürüldüğü halde en az orijinali kadar popüler kripto para birimi olan Shiba Inu’nun mevcut şuan ki fiyatından yüzde 3200 daha yükseleceğini düşünüyor.

Dogecoin boğasından harika SHIB tahmini!

Kriptoborsa.com.tr olarak ünlü Dogecoin boğası olan David Gokhshtein, Shiba Inu güncel fiyatının bir anda 0.001 doları bulabileceğini belirtiyor. Belirtilen SHIB fiyat hedefi şuan ki fiyatının yaklaşık yüzde 3200 fazlası olduğu anlamına taşıyor. Ünlü boğa Gokshtein bu yükselişin ilerleyen tarihlerde gerçekleşebileceğine inanıyor.

Dogecoin boğasından harika SHIB tahmini!

Boğa Gokshtein, SHIB 1 dolara ulaşıp ulaşmayacağı konusunda kararsız olduğunu fakat 0.001 dolara ulaşacağından emin olduğunu belirtti.

“SHIB’in 1 doları vuracağına inanmıyorum, ancak 0,001 dolara dokunduğunu görebiliyorum. Bu benim kişisel görüşüm. Ondan alacağım.

SHIB ne durumda?

Shiba Inu, Nisan düzeltmesi noktasında bir hayli oyalandı. Kısa bir süre önce ise diğer kripto para birimleri gibi bir düşüş yaşadı fakat sonrasında piyasanın toparlanmasıyla kendi yerine geri geldi. 0.00022 dolar seviyelerine gerileyen SHIB, 12 Nisan’da Robinhood borsasında listelenmesinin ardından 0.00029 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

SHIB ne durumda?

Haberin yayınladığı sıralarda 0.00026 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

 

 

Dolarafiyatkriptoshib
Comments (0)
Add Comment