Balinalar o altcoin’den vazgeçmiyor: Tam 75 trilyon!

Son günlerde kripto para piyasalarında durgunluk ve düşüşler hakim. Son 1 hafta içerisinde kripto paralar sert düştü. Wawes coin yüzde 45 düşerken ZIL coin onu takip ederek yüzde 23 düşüş yaşadı. Bitcoin’de 47 bin dolara yükselişinin ardından bu düşüş yaşayarak 43.500 dolar seviyelerine geriledi.

Piyasada sisli bulutlar hakimken balinalar avcılık yapmaya devam ediyor. 3 Nisan’da 47.000 dolar seviyelerini gören Bitcoin takip eden gün içerisinde 45.000 dolara kadar düştü. Bu süreçte birçok balina kripto para satışlarını yaptı. Bundan nasiplenen kripto paralarda biri ünlü meme coin Shiba Inu (SHIB) oldu. 1.3 milyar dolar hacme sahipken 4 Nisan’da yaşanan düşüşün ardından 778 milyon dolar hacme kadar düştü.

Shiba Inu’de düşünüldüğü gibi ciddi bir düşüş yaşanmadı. Fakat fiyatın 0.000026 dolar seviyelerinden 0.00002480 seviyelerine düşüşüyle beraber balinalar fırsatı değerlendirdi.

Balinaların Shiba Inu’de gördüğü fırsat zinciriyle beraber yaklaşık 1 gün içerisinde 12 milyar dolar SHIB alımı yapıldı. 6 Nisan günü yaklaşık 1.4 milyar dolar SHIB hacmi mevcut iken 7 Nisan’da bu hacim yaklaşık 10 katına çıktı. 7 Nisan tarihinde Shiba Inu’nun hacmi yaklaşık 13.5 milyar dolar seviyelerine tırmandı.

 

Tam 75 trilyon coin! 

WhaleStats üzerinden edindiğimiz verilere göre ise en büyük 5 ETH balinasının satın almış olduğu SHIB miktarı dudak uçuklattı. En zengin 5 ETH balinası yaklaşık 75 trilyona yakın SHIB satın almış durumda. 75 trilyon SHIB’ın yaklaşık yüzde 40’ın üzerinde tutarı yani 35 trilyonluk kısmı “Light” adlı bir balinaya ait.

Balinalar yapmış olduğu bu ciddi meblağdaki alım ile Shiba Inu’nun 0.000024 dolar seviyelerinin dip seviyeler olduğunu görüyoruz. Shiba Inu gelecek fiyat hedefi ise metaverse projesiyle beraber 0.000044 dolar seviyeleridir.

Shiba Inu haberin paylaşıldığı an itibariyle 0.00002488 dolardan işlem görmektedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “Shiba Coin Nedir? Shiba Coin Geleceği 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

eth balinasıshibshiba inu
Comments (0)
Add Comment