Harika Başarı: Bu Coin Tam Bir Haftada %200 Yükseldi!

Bu Coin Tam Bir Haftada %200 Yükseldi! Son günlerde piyasada sürekli düşüler hakimken bu coin tam bir haftada %200 yükseldi. Son zamanların yükselen coinleri neler? Bu hafta hangi coin yükselecek? Hangi coin yükselir? Bu haftanın en büyük çıkışı yapan coini.  İşte detaylar..

offshit xft coin

Offshit ( XFT ) Coin Nedir?

Offshit, ethereum ağı üzerinde oluşturulmuş ve tamamen açık bir blokchain üzerine inşa edilmiş ilk çift taraflı özel protokoldür.

Offshit Coin %200 Yükseldi!

Evet yanlış okumadınız. 22 aralıktan bu yana yaklaşık 1 hafta içerisinde büyük bir çıkış yakaladı. Bu çıkışı erken farkedenler yaklaşık 9 günde %200 kar elde etti. Peki xft coin yükselecek mi? Xft coin geleceği 2022 ? sorularımıza bir cevap arayalım.

XFT coin için 4 saatlik mum grafikte incelediğimizde MACD göstergeleri henüz sat vermemiş. RSI göstergeside yaklaşık 70 pozisyonunda. CCI biraz riskli duruyor fakat tabloya bu göstergeler açısından bir bütün olarak bakıyoruz. Bu bütünlükten çıkarabileceğimiz sonuç olarak XFT coin bir süre daha yükselebilir.

Günlük grafik üzerinden inceleme yaptığımızda ise henüz göstergeler sat vermemiş durumda. Bir çıkışın daha olabileceğini uzun vadeli olarak bize belirtmektedir.

Bu Coin Tam Bir Haftada %200 Yükseldi!

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Kripto Paralarda Teknik Analiz Nasıl Yapılır?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

Comments (0)
Add Comment