Bu Metaverse Coin Fiyatı 10x Yapabilir: Nakamoto Games NAKA

Kripto para yükselişlerinde metaverse oyna kazan projesi olan Nakamoto Games NAKA dikkat çekiyor. Bu oyna kazan projesi yaklaşık yüzde 30’luk bir yükseliş performansı gösterdi. Metaverse coinleri arasında fiyat artışıyla yeşil gökyüzünde uzaya çıkmak üzere. Peki Nakamoto Games (NAKA) neden yükseliyor? Gelin beraber Nakamoto Games (NAKA) metaverse coini nedir inceleyelim. Metaverse projeleri ve daha fazlası için kriptoborsa.com.tr

Nakamoto Games NAKA Oyna Kazan Projesi Nedir?

Nakamoto Games (NAKA) , içerisinde blockchain tabanında yazılı birçok oyun bulunmaktadır. Proje tamamen oyna kazan üzerine dayalıdır. Sürekli güncel blok zincir oyunları ile tek bir merkezden hizmet vermeyi hedefliyor. Çalışma modelini Google Play ve App Store gibi düşünebilirsiniz.

Nakamoto Games (NAKA) Giriş Adımları

https://play.nakamoto.games/ adresine giriş yapınız. Ardından üyelik oluşturmanız gerekiyor. Bunun için Google hesaplarınız ile Nakamoto Games arasında bağlantı kurabilirsiniz. Daha sonra oyunları oynayabilmeniz için 1 bilet almanız gerekiyor. 1 bilet ise 1.1761 NAKA değerindedir. Biletleri satın almak için aşağıdaki fotoğrafta yer alan sağ üstteki “BUY NAKA” butonuna tıklayınız.

Daha sonra karşınıza biletlerinizi alabilmeniz için Kucoin veya QuickSwap seçenekleri çıkacak. Bu seçenekler üzerinden NAKA Token satın alabilirsiniz.

Nakamoto Games (NAKA), CoinMarketCap kripto para sıralamasında 2933. Sırada yer almaktadır. Bu metaverse coin son 24 saat içerisinde yüzde 28’in üzerinde yükseliş gösterdi. Aynı şekilde son 7 günde metaverse coinler arasında yatırımcısına ciddi kazançlar getirdi. Metaverse coin projesi NAKA ’nın son  7 günde yüzde 92 civarında yükseliş gösterdi.

Nakamoto Games (NAKA) Ne kadar?

Metaverse coin projesi NAKA şuan 0.8318 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri ise yaklaşık 16 milyon dolar. NAKA Token 24 saatlik hacmi ise 5.5 milyon dolar civarında. NAKA Token bu yılın yükselen oyna coin kazan projesi olabilir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Ak Partili Vekillerin Toplantı Konusu: Metaverse” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

metaversenaka tokennakamoto games
Comments (0)
Add Comment