Ak Partili Vekillerin Toplantı Konusu: Metaverse

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti), siyasi partiler arasında ilk metaverse ortamında toplantı yapan siyasi parti oldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal ve Mustafa Elitaş ile Ak Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri’nin buluşması sanal dünyanın gerçek dünyayla birleştirildiği Metaverse’te oldu. Toplantı gündeminde ise metaverse alanına yapılması gereken hem finansal hem de hukuksal düzenlemeler vardı.

Toplantının bazı anları Ak Parti Bilgi İletişim Teknolojileri hesabından paylaşıldı.

Toplantıda İleri, “Blokzincir teknolojileri ile bu dijital varlıklar veya dijital mülkiyet kavramının mümkün olduğu anlaşılmıştır ve bu bağlamda metaverse çalışmaları hız kazanmıştır.” Elitaş ise metaverse evreninin bir süredir gündemden düşmediğini ve sürekli gelişen teknolojiyle beraber popülerliğini korauuğunu belirtti.

Metaverse evrenine birçok şirketin yeni yeni atıldığı fakat hızla büyüyerek bu evrene girmeyen şirketleri saf dışı bırakabaleceği aktarıldı. İleri aynı zamanda Türkiye’nin bu konuda lider ülkeler arasında olabileceğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde de Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, Ankara’nın metaverse dünyasındaki test şehirler arasında dördüncü şehir olduğunu belirtmişti.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Metaverse Arsa Nasıl Alınır? Sanal Emlak Metaverse Fiyatları Nedir? Metaverse Parsel Satın Alma Resimli Anlatım!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

metaverse
Comments (0)
Add Comment