Cardano, Dish Network, Chainlink ile Ortaklıklarını Duyurdu !

Chainlink ile bağlantı, Cardano blok zincirinde çalışan geliştiricilere akıllı sözleşmeler geliştirmeleri için ek destek sağlayacak.

 

Ethereum zinciri rakibi Cardano ve TV ve kablosuz servis sağlayıcısı Dish Network, Dish’in Cardano blok zincirini Telekom işine entegre etmesine ve Dish müşterilerine dijital kimlik hizmetleri sağlamasına yardımcı olmak için bir ortak anlaşma yaptıklarını söyledi.

Ethereum blok zinciri rakibi Cardano ve TV ve kablosuz servis sağlayıcısı Dish Network, Dish’in Cardano blok zincirini telekom işine entegre etmesine ve Dish müşterilerine dijital kimlik hizmetleri sağlamasına yardımcı olmak için bir anlaşma yaptıklarını söyledi.

Cardano’nun ana şirketi Input Output, Cardano geliştiricilerinin güvenli merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları için akıllı sözleşmeler oluşturmasına yardımcı olmak için Chainlink ile ortaklık kurduğunu da söyledi.

 

Duyurular 2021 Cardano Zirvesi sırasında yapıldı.

Cumartesi günü 2.46$’a kadar yükselen Cardano‘nun ADA tokeninin fiyatı son 24 saatte %0.42 düşüşle 2.28$’a düştü. Bu arada, Chainlink‘in LINK tokeni gün içinde %4.17 artışla 24.50$’a yükseldi.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bitcoin’in Değeri Neye Göre Belirlenir?” makalemizi inceleyebilirsiniz.

 

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

 

alt coinkripto para
Comments (0)
Add Comment