Devasa Bitcoin Balinaları hız kesmeden BTC alımı yapmaya devam ediyor!

Bitcoin’in (BTC) son fiyat düzeltmelerine rağmen, balinalar BTC alım yapmaya ve elinde tutmaya (HOLD) devam ediyor.

Büyük balinalar, piyasadaki mevcut karamsar duruma rağmen neredeyse her gün Bitcoin alımı yapıyor ve portföylerini büyütüyorlar. Ortalama olarak günlük 1 milyon dolar değerinde Bitcoin alımı yapan bir Bitcoin balinası mevcut. Balinaların yatırımları BTC’nin geleceği konusunda olumlu düşüncelere sahip olduklarını gözlemliyoruz.

Devasa Bitcoin balinaları, lider kripto para biriminin fiyatının veya piyasadaki performansını önemsemeden günlük olarak Bitcoin alımı yapıyor. Ve her geçen gün daha fazla coin satın alıyorlar.

BitInfocharts tarafından twitter üzerinden bildirildiği üzere, günlük olarak 1 milyon dolar seviyelerinde Bitcoin satın alan devasa bir Bitcoin balinası var. Her gün 25 BTC civarında alım yapıyor ve bu para  BTC cüzdanına ekleniyor. Bu satın alışlar sırasında gerçekleşen fiyat dalgalanmalarını ise balina dikkate almıyor. Bu durum kripto para meraklısı olan twitter hesabı C15Capital (@Capital15C) tarafından fark edildi:

Devasa BTC balinası uzun süredir Bitcoin satın almaya devam ediyor. Yaklaşık 2 aydan beri balina, Bitcoin cüzdanına daha da fazla BTC eklemeye devam ediyor. Haberin yayınladığı esnada 9700’in üzerinde BTC’ye sahipti. Bu da ortalama, 413 milyon dolara eşit.

Bitcoin haberin yazıldığı saat itibariyle 42.530 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bedava Koin Veren Güvenilir Kripto Para Siteleri – 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

balinabitcoinbtcGünSatın Alıyor
Comments (0)
Add Comment