Kripto Para Piyasalarında Son Dakika – 1 Nisan 2022

Bitcoin geçtiğimiz hafta 48.000 dolar seviyelerini denemesinin ardından, yukarı yönlü bir devamlılık gösteremedi ve bugün ana desteğini kaybederek yüzde 8 düşüş. 44.300 dolar seviyelerine geriledi.

Bitcoin, bu haberin yayınlandığı saat itibariyle 45.680 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ethereum 3.300 Dolara Tutundu

Son düşüşten Ethereum ortalama yüzde 4 değer kaybetti. Bu değer kaybıyla ETH 3.200 dolarlık destek seviyelerine kadar geriledi. Ardından yaşanılan kaybın bir kısmını geri alan Ethereum, haberin yayınlandığı saat itibariyle 3.380 dolardan işlem görüyor.

MBOX %33 Değer Kazandı

CoinMarketCap kripto paralar sıralamasında ilk 200 kripto para içerisinde 187. sırada yer alan MBOX , şuan pozitif bölgede işlem gören kripto para oldu. Son 24 saatte yaklaşık %33 değer kazanan MBOX 3.71 dolara kadar yükseldi. MBOX haberin yayınlandığı saat itibariyle 3.67 dolar seviyesinden işlem görüyor. MBOX son 1 haftada ise yüzde 50 yükseliş sağladı.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 Yılında Yükselmesi Beklenen Kripto Paralar haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinbtcdolarethmboxson dakika kripto
Comments (0)
Add Comment