Dogecoin DOGE Rekora Koşuyor: 3 Milyonu Aştı!

Dogecoin (DOGE) rekora koşuyor. Kripto para piyasalarında büyük bir üne sahip olan Dogecoin (DOGE) resmi twitter hesabı üç milyon takipçiyi aştı.

Dogecoin (DOGE) Listede İkinci Sırada!

Dogecoin, kripto paraların resmi Twitter hesapları sıralamasında ikinci sırada yer alıyor. Birinci sırada ise Bitcoin (BTC) yerini korumaktadır. BTC kripto paraların atası olarak liderliğini her alanda sürdürmektedir. DOGE killer olarak anılan Shiba Inu resmi Twitter hesabında 2.8 milyona yakın takipçisi bulunmaktadır. Dogecoin, Elon Musk’ın da ara ara verdiği destekleriyle 2021 yılının son birkaç ayında ciddi bir ivme yakaladı. 2021 yılında ise sosyal medyada %700’e yakın yükseliş yaşadı.

 

Dogecoin Liste Sıralamasını Koruyor!

Dogecoin ciddi düşüler yaşasa da en büyük kripto para birimi sıralamasında hala daha yerini korumaktadır. Meme altcoin kripto para sıralamasında 12. sırada yer almaktadır.

Elon Musk bu sürece ciddi katkılarda bulundu!

Elon Musk ara ara DOGE tweetleri atarak ortalığı hareketlendiriyor. Musk aynı zamanda kısa bir süre önce Tesla ürünlerinin bir kısmını Dogecoin ile alışverişe açmıştı. Araç alımının ise ilerleyen dönemlerde yapılacağı söyleniyor. Dogecoin için yapılan bu hamle kripto paralar arasında yapılan en büyük kurumsal adım oldu.

Dogecoin DOGE Rekora Koşuyor! Dogecoin Ne Kadar?

DOGE son 7 gün içinde yüzde 20’ye yakın yükseliş sağladı. Dogecoin bu yükselişlerini sıkı yatırımcılarına ve Elon Musk’a borçlu denebilir. Yatırımcılar Elon Musk’ın destekleri sebebiyle DOGE’nin 1 dolar olur mu? sorusuna kolaylıkla olur yanıtını veriyorlar. Dogecoin şuan son 24 saatte yüzde 1 yükselişiyle 0.1535 dolar üzerinden işlem görmektedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 yılı Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin geleceği ne olacak?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Dogecoindogecoin 2022dogecoin fiyat
Comments (0)
Add Comment