Yükseliş Atağı: Dogecoin Yükseliş Sinyalleri Vermeye Başladı

Dogecoin yükseliş sinyalleri vermeye başladı. Elon Musk’ın destek verdiği Dogecoin Twitter’da yeniden gündemde. Twitter Türkiye listesine ikinci sıradan giren Dogecoin dur durak bilmiyor. Dogecoin geleceği noktasında Elon Musk 2022 yılının Dogecoin yılı olacağını belirtmişti.

Dogecoin yükselişine 2022 yılında şahit olmamız hiç şaşıracağımız bir durum olmayacak. Geçtiğimiz yıllarda dijital dönüşüm çok hızlı gerçekleşti. İnsanlar sanal gerçeklikten bir haberken şuan metaverse evreninde arsa almaya başladılar. Şimdi ise arkasında Elon Musk gibi bir girişimcinin desteği varken Dogecoin yükselişini hatta şahlanışına tanık olabiliriz. Şuan ise dogecoin yükseliş sinyalleri vermeye başladı. Dogecoin yükselir mi? Dogecoin hedef fiyat? gibi sorularınıza kulak verdik ve 2022 yılının ilk Dogecoin analizinde bulunduk. İşte detaylar..

 

Dogecoin Analizi – Dogecoin Yükseliş Sinyalleri Vermeye Başladı

An itibariyle 0.16 cent olan Dogecoin sabah saatlerinde al sinyalleri vermeye başlamıştı. Bollinger göstergelerine baktığımızda sabah al vermişti. Fakat MACD göstergesini incelediğimizde ise henüz al pozisyonu oluşmamış fakat göstergenin hareketini incelersek yakın bir süreçte al pozisyonu oluşacak gibi duruyor. Göreceli güç endeksi ise şuan 40 dolaylarında onun içinde aynısını söylesek makul olabilir. CCI göstergesi ise şuan al pozisyonu oluşmuş durumdadır. CCI ve Bollinger göstergeleri bize al sinyali vermektedir. RSI ve MACD ise biraz daha beklememiz gerektiğini söylüyor bizlere. Dogecoin için şuan kısa vadeli bir hedef belirleyelim. İlk hedef olarak 0.19 cent ardından ikinci hedef olarak ise 0.26 cent koyulabilir.

Dogecoin Yükseliş Sinyalleri Vermeye Başladıcoin

Verilerin tamamı tradingview.com üzerinden incelenmiştir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “İnceleme: ATM Token Haftalık Analiz” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Dogecoindogecoin 2022dogecoin hedef fiyatdogecoin yükselir mi
Comments (0)
Add Comment