Dubai’de Bir Okul, BTC ve ETH Ödemelerine Olumlu Bakmaya Başladı!

Dubai’de bir okul, BTC ve ETH ödemelerine olumlu bakmaya başladı. Yaşanan bu gelişmenin ardından eğitim, sağlık veya diğer kuruluşlar da kripto para birimlerinin ödemesinin yaygınlaştırılacağı noktasında bir fikir oluşmaya başlandı. Dubai, eğitim alanında bu konuda bir başlangıç yapmış oldu.

Kripto para birimlerinin piyasa pahasının 2 trilyon doları aşması, dünya çapında hükümetlerin giderek daha fazla kripto alanına ilgi göstermesi sonucuyla karşı karşıya kaldık. Örnek verecek olursak Dubai’deki bir okul onları eğitim dalına getirmek için adımlar attı.

Arabian Business’ın 28 Mart tarihli haberine nazaran, Eylül 2022’de resmen faaliyete geçecek olan Citizens School, Orta Doğu bölgesinde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile yapılan eğitim fiyatı ödemelerini kabul eden birinci okul oldu. Okul, kripto para birimlerinin otomatik olarak Birleşik Arap Emirlikleri dirhemine (AED) dönüşümünü sağlayan dijital bir platformla entegrasyon yoluyla ödemeleri kabul edecek.

Bu hareket, yatırımcılara inançlı ve gelişmiş bir yasal çerçeve sağlayarak bu alanın büyümesini teşvik etmek maksadıyla Dubai Hükümeti’nin dijital varlıkları düzenleyen birinci maddeyi kabul etmesinin akabinde geldi.

Citizens School’un kurucusu Dr. Adil Alzarooni, eğitim kurumunun kripto para birimlerini kabul etmeye başlama kararı hakkında bazı açıklamalarda bulundu:

“Bir mühlet evvel, kripto para birimleri, tecrübeli yatırımcılar ortasında sırf değişken bir tabirdi. Bununla birlikte, bugün kripto para birimleri, klasik finansal sistemi tekrar şekillendirerek çok daha yaygın hale geliyor.” dedi.

Ona nazaran kriptoya geçiş, dijitalleşme çağını daha fazla insan kucakladığından çocukların “yarının girişimcileri ve yatırımcıları olmaları” için eğitmenin bir kesimi.

Haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

btcdubaiethkripto para
Comments (0)
Add Comment