Elon Musk göz kırptı! Ünlü sağlayıcı Starlink Dogecoin DOGE kabul edebilir!

Tesla’nın kurucusu Elon Musk, ünlü sağlayıcı Starlink Dogecoin DOGE kabul edebilir imasında bulundu. Twitter üzerinden bu konuda gelen bir fikre ise göz kırptı. Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Ünlü sağlayıcı Starlink Dogecoin DOGE kabul edebilir!

Gündeme bomba gibi düşen Starlink iddiaları twitter üzerinden Elon Musk’ın verdiği cevaplar ile daha da güçlenmiş durumda. Uydu internet sağlayıcısı Starlink, DOGE kabul edecek iddiaları bugünün gündeminde. Starlink, SpaceX tarafından inşa edilmiş bir projedir.

Starlink, her yerde hızlı internetin sağlanabilmesi için inşa edilmiş bir projedir. Şirket şuan adeti devasalaştı ve aktif 2000 uydusu mevcut.

Starlink internet hizmetine aylık 99 dolar gibi bir ücret ile sahib olunabiliyor. Önümüzdeki günlerde şirket dolar ile beraber DOGE ödemesi de kabul edebilir. Musk’ın twitter da bir kullanıcının Starlink sorusuna göz kırparak cevap vermesi piyasada olumlu ses getirdi. İşte o tweet…

DOGE kripto paralarda yerini koruyor!

Dogecoin CoinMarketCap verilerine göre kripto para sıralamasında 11. sırada yer alıyor. Kripto paralar son günlerde hızla düşerken DOGE büyük bir düşüş yaşamadı. Son 1 haftada MANA yüzde 16, ALGO yüzde 16, NEAR yüzde 23, ATOM yüzde 19, SOL yüzde 20 değer kaybetti. Dogecoin ise son 1 haftada yalnızca yüzde 8 değer kaybetti.

DOGE haberin yazıldığı an itibariyle 0.1439 dolardan işlem görmekte.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Kripto Para Almak İçin 5 Neden!” makalemizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

Comments (0)
Add Comment