Bu altcoinler 2022 de yatırımcısını zengin edebilir! SHIB, METO, MANA

Kripto piyasasındaki bu altcoinler 2022 de yatırımcısını zengin edebilir. Günlük 100 milyar doların üstünde işlem kapasitesi olan kripto para piyasası geçtiğimiz yıl hareketli geçti. Bu yıl kripto paraların daha sağlam adımlarla ilerlemesi bekleniyor.

Kripto paralar muhatap alınıyor!

2021 yılı birçok gelişmeye açık gelişmeler oldu. ABD, Çin, Türkiye, El Salvador ve daha fazla ülkelerde hem dijital para çalışmaları hem de kripto paraları benimsemeye ve ciddi almaya başladılar.

2022 yılında kripto para birimlerine olan ilgi ve dikkat her zamankinden daha fazla artmış durumda.  2021 yılında vatandaşlar bile Bitcoin ve Ether dışında birçok altcoin hakkında bilgi sahibi oldular.

Bitcoin geçtiğimiz günler içerisinde 32 bin dolar seviyelerinden bir şahlanış kalkmıştı. 32 bin dolar seviyelerinden yüzde 30’a yakın bir artış ile 45 bin dolar seviyelerinin üzerine çıkan Bitcoin’in ardından gözler bu dört altcoine çevrildi. İşte o altcoinler..

Bu altcoinler 2022 de yatırımcısını zengin edebilir! SHIB, METO, MANA

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu son dönemlerde yıldızı parlayan coinler arasında gözüküyor. Shiba Inu önce Shiberse projesi ile metaverse dünyasına giriş yaptığını duyurdu. Kısa bir süre sonra ise Shiberse meta arsa satışı yapılacağını duyurdu. Bitcoin’in yükselişinin ardından ilk 20 coin arasından en çok yükselen coinler arasında birinci sırada yer aldı. 2022 yılı SHIB yılı olacak gibi gözüküyor. 14 Şubat’ta ise Bigger Entertainment tarafından bir SHIB yakım partisi düzenleneceğini duyurmuşlardı. SHIB 2021 yılında en çok artan coinler arasında yer aldı. Yüzde 1000 oranında yükselerek 0.000088 dolar seviyelerine gelmişti. SHIB yakım, Shiberse projesi ve belli büyük dev şirket ortaklıklarıyla Shiba ordusunun kafasında SHIB 0.01 dolar olur mu? sorusu oluştu. Bu yıl Shiba Inu ve yatırımcıları için heyecanlı bir yıl olacak gibi gözüküyor.

Meta Fluence (METO)

METO 2022 yılında piyasaya giren bir metaverse projesi. METO projesi bu yıl içerisinde metahut evleri ve arsa satışı yapılacak. Takip eden süreçte ise metahut evlerinin dizayn edilecek. Inflencerlar metahut evlerinde takipçileriyle etkinlik düzenleyecebilecek. METO coin şuan MEXC ve PancakeSwap borsalarında listeleniyor. Önümüzdeki süreçte Binance, Gate.io, Bybit, Huobi gibi büyük borsalarda listelenmesi halinde ciddi bir yükseliş sezonuna gireceği düşünülüyor. METO şuan 0.02283 dolardan işlem görmekte.

Decentraland (MANA)

MANA coin en çok tutulan metaverse coinler arasında yer aldı. Ekim ayından 0.77 dolardan işlem gören MANA, yüzde 660’ın üzerinde artış sağlayarak kasım ayında 6 dolar fiyatı sınırına kadar dayanmıştı. Birçok şirket ve kişi Decentraland metaverse dünyasına yatırım yapıyor. Geçtiğimiz aylarda Samsung bir dükkan açmıştı. McDonald’s metaverse dünyasında kararını Decentraland’dan kullandı. En son Portion CEO’su da Decentraland üzerinde 1.2 milyon dolarlık bir arsa satın almıştı. MANA token şuan 2.91 dolardan işlem görmekte.

Belirtmiş olduğumuz bu altcoinler 2022 de yatırımcısını zengin edebilir. Sürekli büyüyen ve gelişen coin projelerini takip ediniz.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Metaverse Arsa Nasıl Alınır? Sanal Emlak Metaverse Fiyatları Nedir? Metaverse Parsel Satın Alma Resimli Anlatım!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

 

2022 Yılında Yükselmesi Beklenen Kripto Paralaryükselmesi beklenen kripto paralar
Comments (0)
Add Comment