Ethereum Balinasından Beklenmedik Hamle: Tam 110 Milyar Shiba Inu Satın Aldı!

WhaleStats tarafından edinilen bilgilere göre geçtiğimiz saatlerde Ethereum Balinası “Gimli” tam 110 milyar Shiba Inu satın aldı! Gimli cüzdan ismiyle son dönemde sık sık karşımıza çıkan bu cüzdan 3.62 milyon dolar değerinde 110 milyar Shiba Inu satın alımını gerçekleştirdi.

Ethereum Balinası “Gimli” Hız Kesmeden Shiba Inu Almaya Devam Ediyor!

WhaleStats tarafından ulaşılan bilgilere göre Gimli, Shiba alımına arttırmaya devam ediyor. Metaverse dünyasında da yatırımları bulunan Gimli’nin aynı zamanda yaklaşık 4 milyon dolar değerinde SAND aldığı biliniyor. Bünyesinde varlıkları sürekli olarak genişleten bu cüzdan yeniden tam 110 milyar Shiba Inu satın aldı.

 

Ethereum Balinası Gimli bu Shiba Inu alımıyla beraber cüzdanında toplam 40 milyon dolar değerinde Shiba Inu bulunduruyor. 40 milyon dolar şuanki Shiba fiyatıyla yaklaşık 1 trilyon Shiba Inu eş değerdir. Gimli’nin toplam cüzdan değeri 4 Ocak tarihi itibariyle yaklaşık 2 milyar dolar değerinde.

Bir önceki haberimizde belirtmiş olduğumuz üzere son zamanlarda Shiba yakımları gündemde. Gimli’den bir Shiba yakımı haberi gelir mi bilmemekteyiz. Fakat geçtiğimiz ay milyarlarca Shiba yakımı gerçekleşmişti.

Shiba Inu haberin yazıldığı 4 Ocak itibariyle 0.00003322 dolardan işlem görmektedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Son 1 Ayda 4 Milyar Shiba Inu Yakıldı!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

ethereumhaberlerkripto habershiba
Comments (0)
Add Comment